بي توجهي به وجه فرهنگي انقلاب به معني بازي در زمين دشمن است
کد خبر:۷۲۹۲۸
بيانيه بسيج دانشجويي دانشگاه هاي شيراز:

بي توجهي به وجه فرهنگي انقلاب به معني بازي در زمين دشمن است

بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي شيراز با صدور بيانيه‌اي حمايت قاطع و صريح خود را از مواضع  فرمانده سپاه فجر فارس در رابطه با مسائل فرهنگي شيراز اعلام و تصريح کردند: هر کس به تقويت وجه فرهنگي انقلاب، بي توجه باشد، در زمين دشمن بازي مي کند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، در اين بيانيه آمده است: در طي سه دهه از عمر انقلاب اسلامي، آنچه بر دشمن آشکار شده اين است که توان و بالندگي انقلاب اسلامي معلول وجه اعتقادي و فرهنگي انقلاب است و از همين زاويه راه اندازاي جنگ فرهنگي با صور مختلف که امروز در نوترين شکل آن به تعبير رهبر عظيم الشان، جنگ نرم است، شکل گرفته است.

اين بيانيه افزوده است: دوستان و مدافعان انقلاب اسلامي به روشني روز معتقدند كه همه پيروزي هاي انقلاب در صحنه هاي مختلف به برجسته بودن وجه معنوي و فرهنگي انقلاب معطوف است و هر کس به تقويت و توسعه اين موضع توانمند انقلاب، بي توجه و بي اعتقاد باشد، در زمين دشمن بازي مي کند.

بسيج دانشجويي دانشگاه هاي شيراز خطاب به سردار غيب پرور خاطرنشان کرده اند: مواضع ارزشمند و انقلابي جناب عالي در جمع مسئولان و متوليان شهر شيراز، يک بار ديگر گستره حوزه عمل سپاه و دورانديشي در دفاع از دستاوردهاي انقلاب اسلامي را به دلسوزان انقلاب گوشزد کرد.

اين بيانيه تصريح کرده است: بلاشک امروز آنچه در حوزه فرهنگ، عفاف و حجاب، و به وسيله جماعتي قليل در قالب ولنگاري فرهنگي شکل مي گيرد در تراز مردم نجيب و با اصالت استان فارس و شهر مقدس احمد ابن موسي نيست.

لازم به ذكر است، بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز، دانشگاه علوم پزشکي شيراز، دانشگاه آزاد اسلامي شيراز، دانشگاه پيام نور شيراز، دانشکده صنعتي شيراز، دانشکده باهنر شيراز، و دانش آموختگان طرح ولايت دانشجويي فارس از امضاکنندگان اين بيانيه هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار