
کد خبر:۷۲۹۵۰۷
درگیری لفظی علی کریمی با شفر؛ ستاره اسبق تیم ملی احترام هیچ کس را نگه نمیدارد
سرمربیان تیمهای فوتبال سپیدرود و استقلال در صحنهای به خاطر اعتراض به عملکرد داور با یکدیگر دچار درگیری لفظی شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی کریمی سرمربی سپیدرود و وینفرد شفر در دقیقه 24 مسابقه درگیری لفظی پیدا کردند که این درگیری با وساطت داور مسابقه ختم شد. کریمی به تصمیم داور مسابقه مبنی بر عدم اعلام خطا بر روی نزهتی اعتراض داشت که این اعتراض با واکنش شفر مواجه شد و درگیری لفطی بین طرفین به وجود آمد.
* وینفرد شفر سرمربی استقلال تهران در دقیقه یک مسابقه و در اولین تصمیم داور مسابقه، به داور اعتراض کرد و این اعتراضات با وساطت داور چهارم مسابقه قطع شد.
علی کریمی از لحاظ فنی و فوتبالی اسطوره بود ولی او از لحاظ اخلاقی به هیچ وجه یک ستاره نبود و عملکرد وی در دوران مربیگری نشان می دهد، علی کریمی مربی با اخلاقی نیست و حرمت موی سفید شفر را نگه نمی دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حق با علی کریمی است. فرق نمی کند موی سفید ویا موی سیاه کسی که خطا کار است مشخص بود.
پاسخ
علی کریمیم ول کن دیگه، بزرگ شدی دیگه
پاسخ
علی کریمی ، چرا با این همه مربی ها مشکل داری؟، کی روش، شفر، دایی
پاسخ
باید بهش گفت پنج علی
پاسخ