کد خبر:۷۳۱۳۸۳

بیرانوند: آنقدر بزرگ هستیم که بزرگان حریف در مورد ما حرف می‌زنند

گلر ملی پوش تیم پرسپولیس گفت:برای پیدا کردن جایتان باید بجنگید و جایتان را بگیرید تیم ما زحمت کشیده و خدا را شکر که آنقدر بزرگیم که بازیکنان بزرگ تیم رقیب در مورد ما حرف می‌زنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا بیرانوند بعد از برتری پرسپولیس مقابل پارس‌جنوبی گفت: دیده بودم که بازیکنان تیم‌های رقیب با هم کری داشته باشند و بعضی مواقع به حرف طرفداران خودشان گوش بدهند، ولی دیروز دیدم بازیکنان بزرگ هم کری می‌خوانند.

وی افزود: کاپیتان‌های حریف در مورد مسائل مالی و خیلی چیز‌ها صحبت کردند، اما من سوال می‌کنم آیا پرسپولیس که در این چند سال دو بار به نیم‌نهایی و فینال آسیا رفته داوران ایرانی برایش قضاوت کرده‌اند؟ آیا داور بازی‌های ما رفت و برگشت با السد و الدحیل ایرانی بود؟ امروز گلی که ما زدیم کاملاً درست بود و داور آن را نگرفت، من ندیدم، ولی همه می‌گویند آن توپ گل بود. این‌ها بد است.

بیرانوند تأکید کرد:‌بازیکن بزرگ تیم حریف در مورد گل ما به سپاهان صحبت کرده و از او می‌پرسند داور بازی فغانی بوده که او هم گردنش را کج می‌کند. این گردن کج کردن بی‌حرمتی به هواداران‌تان است.

دروازه‌بان پرسپولیس تأکید کرد: برای پیدا کردن جایتان باید بجنگید و جایتان را بگیرید تیم ما زحمت کشیده و خدا را شکر که آنقدر بزرگیم که بازیکنان بزرگ تیم رقیب در مورد ما حرف می‌زنند.

خبرنگاری از بیرانوند پاسخ کرد: برخی‌ها می‌گویند پرسپولیس در یک جام بازی کند و تیم‌های آن‌ها هم در یک جام دیگر که بیرانوند پاسخ داد برانکو همیشه حرف خوبی می‌زند ما سال سختی داریم و تیم اول پایتخت هستیم وقتی نتیجه می‌گیریم به مسئولان شهر‌های دیگر بر می‌خورد. ما باید با تمام حواشی هم بجنگیم، وقتی زورتان نمی‌رسد تقصیر ما است؟ دو سال است که ما نقل و انتقالات نداریم و آن‌ها مقابل بازیکن ۲۰ ساله ما بازی نمی‌کنند. خدا را شکر که بازیکن نداریم وگرنه اگر بازیکن داشتیم اصلاً مقابل ما به زمین نمی‌آمدند.

بیرانوند ادامه داد: امروز حمید طاهرخانی، احسان حسینی و یکی دو بازیکن دیگر در زمین بودند که سن آن‌ها روی هم ۳۰ سال هم نمی‌شود وقتی با ۶ بازیکن جوان‌مان نمی‌توانید بازی کنید دنبال قاتل بروسلی نباشید. (با خنده)

وی در خصوص اینکه آیا این آخرین بازیش برای پرسپولیس بود، گفت: نه، من با پرسپولیس قرارداد دارم، ولی برخی رسانه‌های عزیز نوشتند که این آخرین بازی بیرانوند است، من اصلاً اجازه ندارم با تیمی قرارداد ببندم پیشنهاد دارم و باشگاه هم این را می‌داند، بعد از جام‌جهانی هم پیشنهاداتی داشتم، ولی چون قرارداد سه ساله دارم نمی‌توانستم از پرسپولیس بروم. الان هم می‌گویم در تیم بزرگی بازی می‌کنم و ان‌شاءالله تصمیمی می‌گیریم که پرسپولیس از نظر فنی و مالی ضرری نکند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
United States of America
۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۴
آقای بیروشمادرحدکاپیتان ماهم نیستین.برسه درباره تاج کبیرنظربدین
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار