کد خبر:۷۳۳۲۸۵

کی‌روش برای سرمربیگری تیم ملی کلمبیا رای آورد

یک سایت کمبیایی به نقل از یک روزنامه‌نگار و مفسر ورزشی خبر داد کارلوس کی‌روش همچنان گزینه اول مدنظر فدراسیون فوتبال کلمبیا برای سرمربیگری تری‌کالر است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، خاویر هرناندس بونت، روزنامه‌نگار و مفسر ورزشی برنامه «بلاگ دپورتیوو» از شبکه رادیویی «بلو رادیو» کلمیبا با توجه به خبرهایی که از داخل فدراسیون فوتبال کلمبیا به دست آورده، گفته است: «چهار نفر از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال کلمبیا موافق استخدام کی‌روش هستند و اگر اوضاع با همین منوال پیش برود، این مربی پرتغالی به عنوان سرمربی تیم ملی کلمبیا انتخاب خواهد شد، کسی که با او چند بار ملاقات داشته‌اند، یکبار در پرتغال و یکبار هم در مادرید. در حال حاضر بیشتر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال کلمبیا خواهان استخدام کی‌روش هستند و با توجه به اینکه رامون خسوروم، خایمی پیندا، سزار پاسترانا و خورخه وِلس موافق این انتصاب هستند، 4 رأی موافق در مقابل 3 رأی مخالف وجود دارد، اما موافقان به دنبال این هستند تا موافقت سه عضو دیگر هیئت مدیره را نیز کسب کنند».

بر اساس گزارش «دیاریو دل‌کائوکا»، با این شرایط انتخاب کارلوس کی‌روش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کلمبیا حتمی به نظر می‌رسد، سرمربی که هدایت تیم ملی ایران در جام جهانی 2018 روسیه را برعهده داشت. با این شرایط هم بحث حضور کاندیداهایی همچون خوان کارلوس اوسوریو، رینالدو روئدا و لوئیز فیلیپ اسکولاری روی نیمکت تری‌کالر منتفی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار