کد خبر:۷۳۴۶۸۰
وسام رزق:

ایران تیم شایسته‌ای است/ قهرمان جام ملت‌های آسیا فقط ایران است

وسام رزق، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال قطر و باشگاه السد اعتقاد دارد، تیم ملی ایران قهرمان جام ملت‌های ۲۰۱۹ آسیا خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه الرایه قطر، وسام رزق گفت: ایران باثبات‌ترین تیم در میان تیم‌های شرکت‌کننده در جام ملت‌های آسیا 2019 در تمامی سطوح است و از یک سرمربی بهره می‌برد که برای مدتی طولانی است که این تیم را هدایت می‌کند.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال قطر ادامه داد: سطح فنی ارائه شده از سوی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2018 روسیه باعث می‌شود تا این تیم برجسته‌ترین نامزد قهرمانی جام ملت‌های آسیا در امارات باشد. ایران در گروه مرگ جام جهانی 2018 روسیه با تیم‌های ملی اسپانیا، پرتغال و مراکش بازی کرد و با ارائه سطح فنی قدرتمند و شاخص در آستانه صعود قرار داشت.

وسام رزق درباره تیم ملی فوتبال قطر نیز اظهار داشت: تیم کنونی قطر بسیار پیچیده و دارای ترکیب عالی است. بازیکنان این تیم می‌توانند دستاوردهای خوبی داشته باشند. اگر قطر بتواند به نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا صعود کند این یک دستاورد خوبی محسوب می‌شود. با توجه به بازی‌های که از قطر دیدیم این امکان وجود دارد.

جام ملت‌های آسیا از 15 دی با شرکت 24 تیم در چهار شهر امارات شامل؛ ابوظبی، دبی، العین و الشارجه برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار