کد خبر:۷۳۵۲۲۰

رفعتی: داوران آمادگی جسمانی و دانش خود را در سطح بالایی حفظ کنند

رئیس دپارتمان داوران معتقد است همیشه سیاست کمیته داوران در این بوده است که از تمام پتانسیل داوران و پیشکسوتان داوری نهایت استفاده را بکند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، داود رفعتی درباره لیست اسامی داوران و کمک داوران در کلاس توجیهی نیم فصل لیگ دسته اول فوتبال گفت: تعداد داوران و کمک داوران لیگ دسته اول را نسبت به نیم فصل اول حدود 20 نفر افزایش دادیم.


وی در ادامه بیان کرد: این دوره از روز سه شنبه 11 دی ماه در ماهشهر با حضور 120 داور و کمک داور آغاز می شود. پیشنهاد اصلی من به داوران پیش از شروع نیم فصل این است که همواره آمادگی جسمانی و دانش داوری خود را در سطح بالایی حفظ کنند.


رئیس دپارتمان داوران درباره اهداف و برنامه های پیش رو گفت: همیشه سیاست کمیته داوران در این بوده است که از تمام پتانسیل داوران و پیشکسوتان داوری نهایت استفاده را بکند. برهمین اساس کلیه بازیها اعم از فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی در بخش آقایان و بانوان تمام این موارد را در نظر خواهیم گرفت.


رفعتی افزود: جا دارد از فریدون اصفهانیان و اعضای کمیته داوران که حمایت های لازم را در این زمینه انجام داده اند تشکر کنم. بدون تردید کمیته و دپارتمان داوران همواره از تجربیات پیشکسوتان داوری در موضوعات مختلف از قبیل برگزاری دوره های دانش افزایی داوران و... بهره خواهد برد.


رئیس دپارتمان داوران در پایان گفت: طی جلساتی که با اعضای کمیته داوران داشتیم با آنالیز دقیق نحوه قضاوت داوران و با بررسی نمرات ناظرین داوری عملکرد آنها را مورد ارزیابی قرار دادیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار