به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، فريبا علاسوند در مناظره با فاطمه راكعي با موضوع «بحث حجاب و ضمانت حجاب» كه در سالن آمفي تئاتر دانشكده نساجي دانشگاه اميركبير برگزار شد، اظهار داشت: علت مسئله شدن حجاب به خانواده برميگردد و در تمام دنيا اين مشكل وجود دارد.
وي با بيان اينكه بحث حجاب در قرآن نيز مطرح شده است، افزود: در قرآن سطح حجاب بيان شده است و براي رفع بدحجابي مسئله الهي آمده است.
مدرس حوزه و دانشگاه افزود: صرف نظر از شعار، بايد به بخش روحي و ظاهري حجاب بپردازيم؛ يكي از بخشهايي كه در مورد آخرالزمان مطرح است بحث تشابه مردان و زنان به يكديگر است؛ يعني مردان شبيه زن و زنان شبيه مرد ميشوند.
علاسوند با بيان اينكه مسئله لباس و پوشش با رفتار انسان مطابق است، افزود: زن پژوهان فمينيسم اعتقاد داشتند لباس هاي آنها باعث رفتارشان مي شود، بنابراين پيشنهاد پوشيدن لباس كوتاه و شلوار گت دار را به زنان دادند؛ يعني از طريق لباس شبيه به مردان شدند.
وي يكي از معيارهاي مهم حجاب را زيباشناختي عنوان كرد و افزود: تعبير ديني در اين مسئله ساتر است كه لباس به انسان شخصيت ميدهد؛ لباس رفتار ما را به نظم ميرساند يا بينظم ميكند؛ اين پوشش يك مرز براي تقسيم بندي رفتار است و هر پوشش پشت سر خود يك آيين رفتاري دارد.
مدرس حوزه و دانشگاه گفت: كساني كه در اين شهر زندگي مي كنند بايد مقررات اجتماعي را رعايت كنند و اين مقررات را كساني براي دلبستگي هاي ديني و وطني وضع مي كنند، بنابراين حجاب حكومتي يا خصوصي نيست كه مختص كسي يا زماني باشد.
علاسوند اذعان داشت: بهتر است كه اين عمل در فرد دروني شود؛ يعني ما از قانون ها به سمت اخلاق برويم و اين دولت است كه بايد فعاليت خود را بيشتر كند.
وي در ادامه گفت: وقتي يك امر تربيتي به جامعه و دولت وارد شود به صورت ابزار قانوني برخورد مي كند.
مدرس حوزه و دانشگاه يادآور شد: بايد خانواده ها عفت را براي دختر و پسر به صورت رفتاري ايجاد، و با نصيحت و موعظه رفتارهاي ناشايست را به آنها گوشزد كنند.
علاسوند افزود: در جامعه امروز عفت زنان و مردان زير سوال رفته و تمام رفتارهاي خانه به بيرون از خانه يعني جامعه وارد شده است؛ وقتي خانواده ماهواره را به خانه راه مي دهد ديگر نمي تواند فرزند خود را كنترل كند.
وي افزود: خانواده علاوه بر تامين رفاه فرزندان بايد تربيت، حجاب و رفتار شايسته را نيز براي آنها تبيين كند.
مدرس حوزه و دانشگاه به رنگ هايي كه باعث جلب توجه مي شوند، اشاره كرد و گفت: قانون بحث پوشش و عفاف را در چارچوب معيني قرار داده؛ چرا كه خود رنگ نيز بر روي عفاف تاثير مي گذارد.
علاسوند در پايان تصريح كرد: اگر دين شناسي ما درست باشد همه چيز روشن مي شود./انتهاي پيام/