کد خبر:۷۳۶۹۹۱
سرمربی یمن:

کی‌روش مربی بزرگی است/ از هیچ تیمی نمی‌ترسیم

سرمربی تیم ملی یمن پیش از دیدار با ایران گفت: ایران یکی از تیم‌های قدرتمند آسیاست که در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه نمایش خوبی را از خود داشت.

به گزارش گروه ورزشی جان کوچیان، سرمربی اسلواکیایی تیم ملی یمن در نشست خبری پیش از دیدار با ایران گفت: بازی فردای ما مقابل ایران اصلا آسان نخواهد بود. چون ایران یکی از تیم های قدرتمند آسیاست که در جام جهانی 2018 روسیه نمایش خوبی را از خود داشت.

وی افزود: پیش از این نیز گفتم ما فردا مقابل تیم قدرتمندی بازی خواهیم کرد. ایران بازیکنان بسیار خوب و سطح بالایی دارد و ما باید با تمام قوا مقابل ایران بازی کنیم. ما نیز برای خودمان اسلوب بازی ای داریم که این بازی برای ما اصلا آسان نخواهد بود. تمام تلاشمان را در این بازی می گذاریم تا بهترین نتیجه را بگیریم. به بازیکنانم گفتم که ما به عنوان یک کشور کوچک در آسیا به دنبال شگفتی سازی هستیم و با کمال احترام به تیم های ایران، ویتنام و عراق ما از هیچ تیمی ترس نداریم.

سرمربی یمنی ها ادامه داد: بازی با ایران برای ما چالشی بزرگ است تا خودمان را مقابل تیم قدرتمندی محک بزنیم.ما بازی های دوستانه خوبی را داشتیم و از آمادگی تیم خیالم راحت است. ما بازی ها دوستانه مقابل عربستان، امارات، مالزی و در نهایت با سوریه داشتیم. ما اکنون با وجود بازیکنان کنونی در آمادگی خوبی هستیم.

سرمربی یمن در پایان گفت: کارلوس کی روش مربی تیم ملی ایران مربی بزرگی است و در طول مدت حضورش به عنوان سرمربی ایران موفقیت های خوبی را کسب کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار