فرمايشات رهبري، سرلوحه تحقيقات علمي و پژوهشي در دانشگاه زابل است
کد خبر:۷۳۷۲۶
رئیس دانشگاه زابل:

فرمايشات رهبري، سرلوحه تحقيقات علمي و پژوهشي در دانشگاه زابل است

رئیس دانشگاه زابل با بيان اينکه فرمايشات مقام معظم رهبري سرلوحه تحقيقات علمي و پژوهشي در اين دانشگاه است،گفت: نيازها، مشکلات و موانع جامعه، سرلوحه تحقيقات علمي و پژوهشي در اين دانشگاه از زمان بازديد معظم له از منطقه‌ مرزي‌ در‌ سيستان قرار گرفته است.  

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر احمد قنبري اظهار داشت: دانشگاه زابل آمادگي کامل براي اجرا و ترويج تحقيقات  بخصوص در بحث هاي کشاورزي را داراست.

وي خاطرنشان کرد: دو ماه از نامگذاري سال 89،  به نام سال همت مضاعف و کار مضاعف گذشته است و بايستي مردم رويکرد و تغييرات اين نامگذاري را احساس نمايند.

دکتر احمد قنبري ادامه داد: برداشت ها از سخنان رهبري که همراه با سليقه شخصي و منافع فردي باشد، اهانت به اسلام و رهبري است و از هيچ کس بخشودني نيست.

وي با اشاره به اينکه در جمهوري اسلامي رهبري ديني و سياسي يکجا وجود دارد، اظهار داشت: رهبري (ولي فقيه) در کشور ما، بهترين نوع رهبري در جهان است و اين نمونه همان رهبري است که توسط پيامبر اعظم (ص) در صدر اسلام تشکيل شده و بهترين راه رسيدن به سعادت است.

گفتني است، ترويج محصولات گلخانه اي خارج از فصل، پرورش حيوانات غير مرسوم و بومي سازي آنها، توليد و ترويج گياهان دارويي، حفظ ژنتيکي ارقام انگور ياقوتي و گسترش توليد آن در سطح 400 هکتار با آبياري قطره اي و دهها طرح ديگر از جمله تحقيقات دانشگاه زابل است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار