کد خبر:۷۳۷۹۴۵

پروین: مقابل یمن خیلی خوب شروع کردیم/امیدوارم تیم ملی با روحیه به مصاف عراق برود

پیشکسوت تیم ملی و باشگاه پرسپولیس به تمجید از عملکرد ملی‌پوشان در دیدار مقابل یمن پرداخت و ابراز امیدواری کرد شاگردان کی‌روش به روند خوب خود در جام ملت‌های آسیا ادامه دهند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی پروین پیشکسوت تیم ملی فوتبال و باشگاه پرسپولیس درباره عملکرد ایران در اولین بازی خود در جام ملت‌های فوتبال آسیا اظهار داشت: تیم ملی خیلی خوب بازی کرد در دیدار مقابل یمن خیلی خوب شروع کرد، اگرچه یمن قدری ضعیف بود، اما عملکرد بچه‌ها خوب بود و بازی خوبی ارائه کردند و انشاالله در بازی دوم هم همینطور آماده باشند و با روحیه بالا و عالی به مصاف عراق برویم.

وی درباره نقل و انتقالات زمستانی و اینکه برخی تیم‌ها نتوانستند نفرات مورد نظر خود را جذب کنند، گفت: یک مقدار وضع اقتصادی مناسب نیست و به همین دلیل نمی‌توانند هر بازیکنی را به خدمت بگیرد. برای رهایی از این وضعیت باید بخش خصوصی وارد ورزش و فوبتال شوند و نفراتی مثل علی انصاری که موسسات اقتصادی را اداره می‌کنند و کار‌های اقتصادی مهمی انجام داده‌اند به ورزش کشیده شوند و زمینه برای از آن‌ها استفاده شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار