
کد خبر:۷۳۸۲۱۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد/
شاگردان کیروش عمدا به عراق میبازند؟/ مربی تیم ملی: کی روش ۴ سال است منتظر انتقام از عراق است
تیم ملی ایران با قدرت بازی نخستش در جام ملتهای آسیا ۲۰۱۹ را با تفاضل گل عالی مقابل یمن پشت سر گذاشت تا در روز آخر برای صدرنشینی به گل شماری با عراقیها نیازمند نشود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، این روزها و در آستانه بازیهای حساس تیم ملی ایران برخی از خبرها حکایت از این دارد که شاگردان کی روش قصد دارند تا عمدا به عراق ببازند تا در دور بعد کار سختی مقابل حریفان نداشته باشند و به تیمهار راحت برخورد کنند.
اما یکی از مربیان تیم ملی در گفتگو با دانشجو درباره این خبر اظهار داشت: این مسائل به هیچ عنوان صحت ندارد و کی روش چهار سال است منتظر عراق است تا انتقام بگیرد. در ضمن سرمربی پرتغالی مانند آن دسته مربیانی نیست که ریسک کند، طبق برنامه جلو میرود و برای هر بازی با برنامه برد وارد زمین میشود.
به گزارش دانشجو، از دیروز با تکرار نتایج توام باشگفتی جام ملتها این زمزمه پخش شد که شاید نیاز نباشد ایران صدرنشین گروه شود! که بلافاصله این موضوع تکذیب شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.