
طرح «پزشک خانواده شهری» در کل کشور اجرایی میشود
به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی در گفتگویی در ارتباط با اجرای طرح واگذاری تختهای بیمارستانی به بخش خصوصی و مشکلاتی که برای مردم در اجرای این طرح به وجود میآید، اظهار کرد: در بحث خصوصیسازی، حمایتها از مردم برداشته نمیشود.
وی افزود: در این پروسه، سرانه درمانی مورد نیاز مردم را پرداخت میکنیم و اجازه نمیدهیم که کوچکترین فشاری بر مردم به دلیل ورود بخش خصوصی به عرصه سلامت وارد شود.
سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در طرح تحول سلامت با کاهش پرداخت از جیب بیمار و تامین منابع و کاهش هزینههای کمرشکن مواجه بودیم و تلاش داریم که این روند را ادامه دهیم.
نمکی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا در طرح پزشک خانواده شهری اعتبار ویژهای به استان مازندران و دیگر استانهای درگیر این طرح پرداخت نمیشود، گفت: یکی از بحثهای جدی با توجه به اینکه این ردیف متمرکز در ستاد وزارتخانه است، بتوانیم در دانشگاهها هم این ردیف در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: البته این موضوع باید در ردیف بودجه ۹۸ دیده میشد که در حال حاضر این بودجه در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار دارد، اگر توانستیم در بودجه ۹۸ و اگر نشد در سال آینده برای بودجه ۹۹ اعتبار آن دیده شود.
سرپرست وزارت بهداشت، از برنامهریزی برای اجرای کامل طرح پزشک خانواده شهری در کشور خبر داد و گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده تلاش داریم که تا پایان این دولت طرح پزشک خانواده شهری در کل کشور اجرایی شود.
نمکی درباره مسئله تامین دارو و مشکلاتی که در این زمینه وجود داشته، افزود: همه تلاش ما در دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه ریزی برای تامین نیازهای دارویی کشور به ویژه داروهای مورد نیاز بیماران صعبالعلاج است.
وی یادآور شد: اگرچه مشکلاتی در کل کشور با توجه به تحریمها برای کالاهای مورد نیاز وجود دارد، اما تلاش کردهایم که داروی مورد نیاز مردم به موقع و در حد نیاز تامین شود.
سرپرست وزارت بهداشت و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، هیچگونه نگرانی را از نظر افزایش قیمت و تحمیل هزینه به بیماران و چه از نظر کمبود دارو احساس نمیکنم.
منبع: فارس