به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری دانشجو، گزارشهای به دست آمده از زندان «قوبوستان» باکو حکایت از آن دارد که وضعیت جسمی حاج «طالع باقرزاده»، روحانی آذربایجانی که چند روزی است پس از هشدارهای متعدد به اعتصاب غذا روی آورده است، روز به روز وخیمتر میشود.
این روحانی مسلمان آذربایجانی به شدت تحت شکنجههای روحی و روانی قرار داشته و مدتها است که از دسترسی داشتن به امکاناتی از قبیل: حمام و تلفن ممنوع شده و پس از اعلام اعتصاب به خانواده وی نیز امکان ملاقات در زندان داده نمیشود.
بر اساس اخبار به دست آمده، مسئولین زندان قوبوستان در اقدامی غیر انسانی، به سلول این فعال و روحانی آذربایجانی، مجرمانی قاتل و جانی را منتقل نمودهاند و وقایعی تاسف بار در زندان قوبوستان در جریان است.
مردم مسلمان ایران بخصوص آذربایجانیها به شدت نگران وضعیت حاج طالع باقرزاده و دیگر زندانیان اسلامگرا در جمهوری آذربایجان هستند و چنین برخوردها با فعالان سیاسی در جمهوری آذربایجان را غیرقابل درک و غیر قابل دفاع میدانند.
عزاداری برای امام حسین (ع)، اعتراض به فساد اداری و رشوه، سخنرانی و حمایت از حجاب و ترویج آن به عنوان یک حق الهی و مسائلی از این قبیل، بر اساس آزادیهای فردی، اجتماعی و سیاسی در اسلام و حتی در قوانین حقوق بشری اقدام علیه امنیت ملی یک جامعه و یا کشور نبوده و بلکه چنین فعالیتهایی در کشوری، چون جمهوری آذربایجان با پیشینه تاریخی و فرهنگ غنی تشیع، دقیقا در راستای امنیت ملی این کشور خواهد بود، مگر آنکه حاکمیت، منافع خود را برخلاف توقعات دینی و تاریخی مردم این کشور تعریف کرده باشد.
امروز باید انسانهایی که در این دنیای مادی به جای رقص و شرابخواری و خوشگذرانی و گوش دادن صد باره به آواز تکراری خوانندهای سرمست، از خدا، از حجاب و حقوق الهی و از پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت فاطمه زهرا (س) و ائمه اطهار صحبت میکنند مورد توجه و قدر شناسی قرار گیرند، نه این که در آذربایجان، دومین کشور شیعه جهان، مورد بیتوجهی و بلکه مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار گیرند.
روحانیونی، چون حاج طالع باقرزاده از انسانیت، عدالت، شرف، اسلام و حجاب صحبت و از آن دفاع میکنند و این کار یک ارزش است و اتهام و برچسب زدن و زندانی و شکنجه نمودن چنین انسانهای شناخته شدهای با سابقهای روشن و پاک، نتیجهای جز ایجاد نارضایتی جدی در بین مردم مسلمان این کشور و سایر کشورهای مسلمان منطقه نخواهد داشت و البته برخوردهای غیر انسانی و ظالمانه مسئولین زندان، اشتباه و گناهی نابخشودنی و غیر قابل گذشت است.
ناگفته نماند از طرف اداره مسلمانان قفقاز که رئیس آن، تساهل را جاری در خون مردم جمهوری آذربایجان میداند، تا این لحظه هیچ گونه حمایت و حتی اظهار نظری در خصوص وقایع جاری زندانهای آذربایجان شنیده نشده است. رئیس اداره مسلمانان قفقاز که جمهوری آذربایجان را «مرکز چند فرهنگ گرایی» دنیا معرفی میکند و به دنبال ترویج همبستگی انسانی به جای همبستگی اسلامی است در خصوص این ظلمها و شکنجهها در زندانهای جمهوری آذربایجان سکوت پیشه کرده است و البته از کوزه همان تراود که در اوست. ظاهرا این اداره مامور حفظ ظاهر و پوستهای از دین در جمهوری آذربایجان شده است و کاری با مسائل جدی و مشکلات عمیق اسلامگرایان و مردم مسلمان این کشور ندارد.
امید است چنین برخوردهای سخیف و دور از انتظار در مواجهه با فرزندان مسلمان جمهوری آذربایجان، کنارگذاشته شود و در شرایطی که به بهانههای گوناگون مانند مناقشه قره باغ یا رژیم حقوقی دریای خزر، زمزمههای جدیدی از حضور و نفوذ بیگانگان در منطقه قفقاز شنیده میشود حاکمیت جمهوری آذربایجان با اتکا به مردم و جوانان مسلمان این کشور در راستای آزادی «قرهباغ کوهستانی» اشغالی قدمهایی جدی برداشته و به جای شکنجه اسلامگرایان در برابر بیگانگان و اشغالگران قرهباغ قدرت نمایی کند.
منبع: فارس