کد خبر:۷۴۵۷۰

محققان دانشگاه اميرکبير موفق به ساخت کيت تشخيص سريع قندخون شدند

کيت تشخيص سريع قند خون به منظور کمک به بيماران ديابتي که حداقل روزي 3 الي 4 بار نياز به اندازه‏گيري قند خون دارند در دانشکده مهندسي پزشکي دانشگاه صنعتي اميرکبير طراحي و ساخته شد.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر محمد ربيعي، دانشيار دانشکده مهندسي پزشکي دانشگاه امیرکبیر در بيان جزئيات اين دستگاه اظهار داشت: بيماران ديابتي چنانچه بخواهند به شکل کاملاً علمي به کنترل بيماري خود بپردازند بايد روزي 4 بار قندخون خود را اندازه‏گيري کنند که انجام اين امر نيازمند تقبل هزينه‏هاي زيادي است و شرکت‏هاي خارجي توليد کننده کيت تشخيص قند خون به طور مکرر مدل‏هاي خود را تعويض کرده و باعث سردرگمي و پرداخت هزينه‏هاي زيادي از سوي بيماران ديابتي مي‏شود.

وي افزود: کيت ساخته شده چيزي حدود 6.1 قيمت خارجي اين دستگاه براي بيماران ديابتي تمام مي‏شود و چون توليد داخل مي‏باشد از خدمات پس از فروش و کنترل‏هاي بعد از آن برخوردار است.

اين پژوهشگر بيان داشت: نرم‏‏افزاري ‏روي اين دستگاه نصب شده است که مي‏توان از طريق آن زبان فارسي را براي بيمار نصب کرده تا از طريق بيان صوتي چگونگي کار با دستگاه و نحوه استفاده از آن را براي بيمار توضيح دهد.

وي تصريح کرد: در حال حاضر 30 شرکت خارجي توليدکننده مطرح اين نوع کيت‏ها هستند اما استريپ‏هاي هيچ کدام از آنها با دستگاه ديگري هم خواني ندارد ولي در دستگاه توليدي داخل استريپ‏ها نيز توليد داخل بوده و بيمار نيازي به تعويض مکرر کيت ندارد و توانايي و کارکرد آن از دستگاه‏هاي خارجي بالاتر است.

ربيعي با بيان اينکه حدود دو سال و نيم روي اين پروژه کار شده است، افزود: در حال حاضر  روي صنعتي شدن اين پروژه کار مي‏ کنم.

وي خاطرنشان کرد: سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران حمايت کننده اين طرح است که هم اکنون در مرحله نيم صنعتي قرار دادشته و براي صنعتي شدن آن کار مي‏شود./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار