آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۸۹۹
آمادگی ستاره عراقی برای دیدار با فولاد/

شفر خطاب به کادر پزشکی استقلال؛ برای رساندن طارق به شرایط بازی عجله نکنید

شفر از کادر پزشکی خواسته در رساندن این بازیکن عجله نکنند، چون ظاهراً به طارق برای دیدار ۱۴ اسفند برابر الدحیل نیاز مبرم دارد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو،  وینفرد شفر که پیش از جام ملت‌ها علی کریمی را از دست داده بود پس از دیدار با تراکتورسازی بار دیگر این بازیکنش را از دست داد.

او پیش از این در خلال برگزاری مسابقات جام ملت‌ها همام طارق را هم از دست داده بود که به تازگی پس از بازگشت به تهران تحت نظر کادر پزشکی استقلال مراحل درمانی‌اش را سپری می‌کند.

اینطور که گفته می‌شود این بازیکن نسبت به گذشته وضعیت بهتری دارد و از ابتدای هفته بعد می‌تواند در تمرینات گروهی تیم شرکت کند. البته شنیده می‌شود طارق به بازی با ذوب‌آهن نمی‌رسد، چون از نظر بدنی شرایط مطلوبی ندارد اما به احتمال زیاد به دیدار هفته بیستم استقلال (۹ اسفند) که مقابل فولاد خوزستان در اهواز برگزار می‌شود خواهد رسید.

ناگفته نماند شفر از کادر پزشکی خواسته در رساندن این بازیکن عجله نکنند، چون ظاهراً به طارق برای دیدار ۱۴ اسفند برابر الدحیل نیاز مبرم دارد. علی کریمی هم احتمالاً تا آن روز به شرایط بازی خواهد رسید. آن مسابقه نخستین دیدار استقلالی‌ها در دور رفت در چارچوب لیگ قهرمانان ۲۰۱۹ در مرحله گروهی است که در دوحه برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار