راهيابي سوريان و گودرزي به فينال کشتي جايزه بزرگ گرجستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۸۶۷

راهيابي سوريان و گودرزي به فينال کشتي جايزه بزرگ گرجستان

روز پاياني رقابت هاي کشتي جام بالاوادزه و کارتوزيا امروز در تفليس گرجستان پيگيري شد و دو کشتي گير ملي پوش ايران به فينال رقابت ها راه يافتند.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در اين رقابت ها و در کشتي فرنگي در وزن 60 کيلوگرم حميد سوريان پس از استراحت در دور نخست و غلبه بر آريپوف از ازبکستان و شاوادزه از گرجستان، در مرحله نيمه نهايي نيز روازلاشخي از گرجستان را شکست داد تا امشب براي کسب مدال طلا مقابل کونوراتوف از قزاقستان قرار ‌گيرد.

امين سوري در همين وزن در دور نخست مغلوب جوماشيف از ازبکستان شد و با توجه به شکست اين کشتي‌گير ازبک مقابل حريف قزاقستاني از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن 84 کيلو داود اخباري با غلبه بر چامباشويلي از گرجستان و آرتور شاهينيان از ارمنستان، در دور سوم مغلوب آندري ساموخين از قزاقستان شد و با توجه به شکست اين کشتي‌گير مقابل حريف گرجستاني از دور رقابت‌ها حذف شد.

حبيب اخلاقي در همين وزن در دور نخست مقابل گيگيشيدزه از گرجستان شکست خورد ولي با توجه به حضور اين کشتي‌گير گرجستاني در ديدار فينال، اخلاقي به گروه شانس مجدد راه يافت و با مصدوميت حريف گرجستاني در تايم دوم مسابقه، برنده معرفي شد و به ديدار رده‌بندي راه يافت.

در کشتي آزاد صادق گودرزي در وزن 74 کيلوگرم شاپيف از قزاقستان و زوييدزه از گرجستان را شکست داد.

وي در دور نيمه نهايي ساگيراشويلي از گرجستان را مغلوب کرد تا در ديدار فينال مقابل متيو جنتري از کانادا قرار گيرد.

در وزن 84 کيلوگرم نيز حسن رحيمي پس از برتري بر ماراسجشويلي از گرجستان ، در دور دوم مقابل سيمون سيمينوف از قزاقستان شکست خورد و با توجه به شکست کشتي گير قزاق مقابل حريف اوکرايني، رحيمي نيز از دور رقابت‌ها کنار رفت.

لازم به ذكر است، رقابت هاي رده بندي و فينال عصر امروز برگزار مي شود.

تيم هاي کشتي ايران در اين رقابتها تا کنون صاحب 3 مدال طلا، 3 مدال نقره و 3 مدال برنز شده اند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار