رقابت شيلي با سوئيس براي تصاحب مقام دومي گروه هفتم
به گزارش خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، تيم فوتبال شيلي در هشتمين حضور خود در اين رقابت ها در گروهي نسبتاً آسان قرار گرفته و بعد از اسپانيا، مدعي اصلي صعود از اين گروه مي باشد.
اين تيم در دور مقدماتي جام جهاني آفريقاي جنوبي در منطقه آمريكاي جنوبي توانست نگاه ها را به خود خيره کند و بعد از برزيل به عنوان تيم دوم و بالاتر از آرژانتين و اروگوئه مسافر آفريقاي جنوبي شود.
تيم شيلي كه كسب مقام سومي در جام جهاني 1962 را در ويترين افتخاراتش دارد اميدوار است با كمك بازيكنان معروف خود، با صعود از اين گروه لياقتش را به رخ حريفان بكشد.
اعضاي تيم فوتبال شيلي كه در ديدارهاي خود با ساير تيم ها بازي گروهي را به معناي واقعي اجرا مي کنند، خواهان آن هستند كه با ارائه بازي هاي جذاب و ديدني، مانند دور مقدماتي اين رقابت ها تمامي نگاه ها را معطوف به خود سازند.
اين تيم كه در آخرين رده بندي فيفا در جايگاه پانزدهم قرار دارد مصافي دشوار با سوئيس براي تصاحب عنوان دومي از اين گروه و راهيابي به مرحله بعدي مسابقات دارد.
* جدول گروه H جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي:
اسپانيا
شيلي
هندوراس
سوئيس
/انتهاي پيام/