
کد خبر:۷۵۰۱۴۴
نگرانی شفر در آستانه لیگ قهرمانان/
تمدید با پاتوسی در گروی پرداخت ۷۰۰ هزار دلار
باشگاه استقلال باید مبلغ 700 هزار دلار را بعد از پایان این فصل به تیم کیپ تاون سیتی آفریقای جنوبی پرداخت کند تا ماجرایی که برای تیام رخ داد، این بار برای پاتوسی تکرار نشود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه استقلال برای اینکه پاتوسی را در فصل نوزدهم نیز در اختیار داشته باشد باید مبلغ 700 هزار دلار را بعد از پایان این فصل به تیم کیپ تاون سیتی آفریقای جنوبی پرداخت کند تا ماجرایی که برای تیام رخ داد، این بار برای پاتوسی تکرار نشود.
نگرانیهای اخیر وینفرد شفر از جدایی این بازیکنان ناشی از همین شرطی بودن قرارداد پاتوسی با استقلال است. قراردادی که بیشباهت به قرارداد تیام نیست. البته با این تفاوت که استقلال با پرداخت مبلغ قابل توجهی میتواند این بار مانع از جدایی یکی از ستارههایش شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.