کد خبر:۷۵۰۱۵۶

دیدار پدیده شهرخودرو و ذوب‌آهن رایگان شد

با تصمیم مالک باشگاه پدیده شهر خودرو تماشای دیدار این تیم مقابل ذوب‌آهن رایگان اعلام شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی باشگاه فرهنگی‌ورزشی پدیده شهرخودرو خراسان، پس از استقبال گسترده هواداران تیم فوتبال پدیده شهرخودرو از دیدار های خانگی این تیم مقابل رقبا و همچنین درخواست های مکرر هواداران، فرهاد حمیداوی مالک این باشگاه، تماشای دیدار تنها نماینده فوتبال خراسان رضوی در لیگ برتر در برابر‌ ذوب‌آهن اصفهان را رایگان اعلام کرد.

حمیداوی از بدو حضورش در راس این باشگاه، با توجه به شرایط اقتصادی حاکم و هزینه هایی که تماشای یک مسابقه فوتبال در بردارد و متاسفانه باعث می شد تا برخی از علاقه مندان به فوتبال به دلیل شرایط مالی از حضور در ورزشگاه محروم باشند، بازی های پدیده شهر خودرو را به صورت رایگان اعلام کرده است.

بر این اساس نیز هواداران پدیده شهرخودرو در هفته‌های اخیر با استقبالی ویژه از دیدارهای خانگی تیم محبوب خود، باعث شگفتی شده‌اند و ورزشگاه امام رضا(ع) را مملو از جمعیت می نمایند و انرژی مضاعفی را به اعضا تیم منتقل می کنند.

گفتنی است دیدار تیم‌های پدیده شهرخودرو و ذوب‌آهن اصفهان از ساعت ۱۷ روز پنجشنبه، ۱۶ اسفندماه در ورزشگاه امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار