کد خبر:۷۵۲۰۸۲

رئیس فدراسیون هاکی مشخص شد

در مجمع انتخاباتی فدراسیون هاکی، بهرام قدیمی با کسب ۳۵ رای به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

به گزارش گروه ورزشی مجمع انتخاباتی فدراسیون هاکی از ساعت 10 امروز پس از پخش آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

این جلسه به ریاست محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و با حضور اعضاء مجمع برگزار شد.

برای ریاست فدراسیون هاکی، 7 کاندیدا به نام های فاطمه ابوالقاسمی، رمضانعلی دولو، حسین شهریاری، اکبر قاسمی، بهرام قدیمی، مسعود مختاری، مرتضی یحیی پور با یکدیگر رقابت می کردند.

قبل از آغاز مجمع حسین شهریاری و اکبر قاسمی از حضور در انتخابات انصراف دادند. مسعود مختاری و مرتضی یحیی پور نیز با آغاز مجمع کناره گیری خود را از انتخابات اعلام کردند تا انتخابات در نهایت با حضور سه کاندیدای باقی مانده یعنی فاطمه ابوالقاسمی، رمضانعلی دولو و بهرام قدیمی برگزار شود.

بدین ترتیب پس از رای گیری، برهام قدیمی با 35 رای به عنوان رئیس جدید فدراسیون هاکی برای 4 سال آتی انتخاب شد. رمضانعلی دولو 6 رای و فاطمه ابوالقاسمی 2 رای آوردند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار