
کد خبر:۷۵۳۰۸۲
کارشناس مشهور روسیه:
حق سردار بازی در «بارسلونا»است
یوری بلوس، کارشناس مشهور فوتبال کشور روسیه در کارشناسی از دیدار حساس زنیت با اسپارتاک مسکو به تمجید از سردار آزمون، مهاجم ملی پوش کشورمان و عضو باشگاه زنیت پرداخت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بلوس، کارشناس روسی در مصاحبه با سایت اسپورتس روسیه گفت: «آزمون بازیکنی بین المللی است و آماده بازی در هر باشگاه بزرگ دنیا است. حق او حداقل بازی در سطح باشگاهی مثل بارسلونا است و روزی به این حق میرسد. او بهترین خرید زنیت بود. به نظرم روبین کازان هرگز حاضر به فروش آزمون با این مبلغ نمیشد، اگر مشکل مالی نداشت. او بیشتر از اینها میارزد.»
آزمون ماه گذشته با مبلغ ۱۰ میلیون یورو از روبین کازان به زنیت منتقل شد. سردار در ۶ بازیای که برای زنیت انجام داد با زدن ۵ گل و دادن یک پاس گل آماری فوق العاده از خود به جای گذاشته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.