آغاز جام جهاني 2010 با ديدار دو تيم آفريقاي جنوبي و مكزيك
به گزارش خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، پس از مدتها انتظار، جام جهاني فوتبال از جمعه، 21 خرداد ماه با ديدار آفريقاي جنوبي و مكزيك آغاز مي شود تا به مدت يك ماه تمامي نگاهها، معطوف به اين بازيها باشد.
آفريقاي جنوبي كه توانسته براي اولين بار ميزبان اين رقابتها باشد، در اولين ديدار خود به مصاف مكزيكي مي رود كه اين روزها در اوج آمادگي است و توانسته در ديدارهاي تداركاتي خود بهترين نتايج را از آن خود كند.
مكزيكيها كه در گروه A اين رقابتها با تيمهاي اروگوئه، فرانسه و آفريقاي جنوبي همگروه هستند براي آن كه كار صعود خود را آسان كنند بايد از ديدار افتتاحيه برابر آفريقاي جنوبي سربلند خارج شوند تا خود را براي دو ديدار آينده برابر فرانسه و اروگوئه آماده كنند.
از طرفي ميزبان جام جهاني كه تداركات گستردهاي براي اين رقابتها فراهم كرده است، نمي خواهد حريف دست و پا بستهاي براي تيم مكزيك باشد و اميدوار است با كمك هواداران خود، مكزيك را در اولين ديدار شكست داده تا خود را به عنوان مدعي صعود از اين گروه معرفي كند.
ديگر بازي اين گروه را دو تيم فرانسه و اروگوئه برگزار مي كنند.
تيم خروسها كه اين روزها حال و اوضاع مناسبي ندارد و شديدترين انتقادها به اين تيم مي شود، در اولين ديدار خود بايد به مصاف نماينده آمريكاي جنوبي برود.
فرانسويها كه با گل با دست تيه ري هانري، راهي آفريقاي جنوبي شدهاند بايد براي صعود از اين گروه اروگوئه را شكست دهند تا خود را به عنوان شانس اصلي صعود از اين گروه معرفي كنند.
از طرفي اروگوئه كه با تيم قدرتمند چند دهه خويش فاصله زيادي دارد، براي اثبات شايستگيهاي خود راهي آفريقاي جنوبي شده و خواهان آن است كه فرانسه مدعي را از پيش رو بردارد و براي دو ديدار بعدي خود را آماده كند.
ديه گو فورلان، ستاره اروگوئهاي كه حضورش به خاطر مصدوميت همچنان در هالهاي از ابهام است، برگ برنده نماينده آمريكاي جنوبي خواهد بود و فوتبال دوستان اروگوئهاي اميدوار هستند تا با حضور وي، اروگوئه را در دور بعدي مسابقات ببينند.
برنامه ديدار گروه اول جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي:
آفريقاي جنوبي- مكزيك؛ جمعه ، 21 خرداد ماه ساعت 18:30
اروگوئه- فرانسه؛ جمعه، 21 خرداد ماه ساعت 23
/انتهاي پيام/