کد خبر:۷۵۸۹۱۸

پرسپولیس و الاهلی؛ متخصص ضربه ایستگاهی +عکـس

درآستانه دیدار آسیایی پرسپولیس ایران و الاهلی عربستان آمار جالبی از دو تیم منتشر شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، براساس نمودار نحوه خلق موقعیت های گلزنی دو تیم پرسپولیس و الاهلی در سایت آماری یازده، 2 گل از 3 گل زده پرسپولیس در 3 بازی گذشته، با شروع مجدد به دست امده 1 گل از کرنر و 1 گل از پرتاب اوت. گل بودیمیر به پاختاکور هم با بازیسازی و در جریان آزاد بازی به ثمر رسید.

نکته جالب در بررسی موقعیت های خلق شده توسط پرسپولیس و الاهلی و تیم های حریف روی دروازه این دو تیم، اهمیت شروع مجدد هاست. الاهلی بیش از نیمی از موقعیت هایش با ضربات شروع مجدد به دست امده و تنها از این روش توانسته گلزنی کند.


تیم های حریف هم در مجموع سه بازی گذشته، توانسته اند روی دروازه پرسپولیس با شروع مجدد 5 شانس گلزنی خلق کنند و 1 گل بزنند. از 15 شانس گلزنی پیش امده بر روی دروازه الاهلی هم، 5 شانس با ضربات شروع مجدد پیش امده و حاصل 3 گل بوده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار