کد خبر:۷۵۹۱۶۱

شوک به الهلال در آستانه دیدار با استقلال

در فاصله یک روز تا بازی حساس با رقیب ایرانی کادرپزشکی الهلال شوک بزرگی به کادر فنی و طرفداران این تیم وارد کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تنها یکی دو ساعت به آخرین جلسه تمرینی الهلال در ورزشگاه محمد بن زاید مانده بود که کادر پزشکی باشگاه الهلال به سرمربی کروات این تیم خبر ناامیدکننده ای داد. سالم الدوساری ملی پوش کلیدی الهلالی ها به دلیل مصدومیت نمی تواند در بازی با استقلال ایران به میدان برود.


این خبر از آن جهت شوکه کننده بود که تا دیشب تمام رسانه های سعودی و نزدیک به باشگاه از الدوساری به عنوان یکی از مهره های کلیدی مامیچ در برنامه های تاکتیکی مقابل استقلال نام برده بودند اما بار دیگر کابوس مصدومیت سراغ این بازیکن آمد تا همچون بازی رفت با رقیب ایرانی، غایب بزرگ الهلالی ها باشد.


سالم الدوساری دیشب در تمرین آخر الهلال در زمین اصلی محمد بن زاید غایب بود تا به این ترتیب تمامی خبرهای منتشر شده پیرامون این شوک به قهرمان عربستان درست از آب دربیاید و یکی از کلیدی ترین مهره های الهلال به بازی امشب دو تیم در ابوظبی نرسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار