کد خبر:۷۶۱۸۳۸

فیفا می‌تواند مشکل مالی پرسپولیس را حل کند؟

سرخپوشان در لیگ هجدهم با مشکلات مالی روبرو هستند و امیدوارند تا فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) به آن‌ها کمک کنند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پرسپولیس در فهرست تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی روسیه، ۲ بازیکن داشت که در بیشتر بازی‌ها حضور داشتند و به همین دلیل سرخپوشان پایتخت مانند دیگر باشگاه‌ها پاداش خواهند گرفت و همچنین با جوایز دیگر، پرسپولیس ۶۹۶ هزار دلار از فیفا طلب دارد که هنوز این پول را وصول نکرده و مدیران این باشگاه در صدد هستند تا آن را دریافت کنند.

در ماه‌های گذشته از سوی باشگاه پرسپولیس نامه‌ای به فدراسیون فوتبال و فیفا ارسال شد و در این نامه قید شده بود که با توجه به نداشتن حساب ارزی، پاداش حضور بازیکنان پرسپولیس در جام‌جهانی به حساب برانکو ایوانکوویچ سرمربی این تیم که حساب ارزی دارد، واریز شود تا به نوعی طلب او پرداخت شود، اما به دلیل برخی مسائل این اتفاق رخ نداد و مدیران پرسپولیس تلاش کردند تا طلب برانکو را از راه دیگری پرداخت کنند، اما مسئولان پرسپولیس همچنان منتظر پاداش فیفا هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار