ارتباط دانشگاه و صنعت راه نجات كشور است
دكتر ابراهيم متوليان در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: براي ارتقاي توليدات و تجهيزات پزشكي كشور طي چند ماه گذشته صندوق پژوهش و صنعت را تشكيل داديم تا بتوانيم ارتباط دانشگاه و صنعت را بهبود بخشيم.
وي بيان داشت: در تلاش هستيم با ياري دانشگاه هاي پزشكي، صنعتي و مراكز رشد، كالاهايي را كه قابليت توليد دارند را حمايت كرده و بودجه اي را در اختيار اين كالاها قرار دهيم تا به مرحله صنعتي برسند.
متوليان ضمن ضعيف خواندن ارتباط علم و صنعت بيان داشت: راه نجات براي كشورها ارتباط قوي بين علم و صنعت است.
قائم مقام وزير بهداشت در حوزه تجهيزات پزشكي ادامه داد: صندوق پژوهش با اعتباري يك ميلياردي و با سهام مختلف ايجاد شده كه مي تواند در جهت ارتباط دانشگاه و صنعت موثر باشد.
وي افزود: در صورتي كه طرحي صنعتي شده و خواهان توليد باشد مي تواند از اعتبار اين صندوق استفاده کند.
متوليان با اشاره به برگزاري نمايشگاه تجهيزات پزشكي، دندانپزشكي، آزمايشگاهي و خدمات سلامت ايران مد لب كه 21 تا 24 خردادماه در محل نمايشگاه بين المللي برگزار شد، گفت: اين نمايشگاه از نظر كيفي نسبت به سال هاي گذشته ارتقاي خوبي داشته است.
قائم مقام وزير بهداشت در حوزه تجهيزات پزشكي گفت: برگزاري اين نمايشگاه نشان از پيشرفت علمي و كيفي بالاي محصولات دارد.
وي خاطر نشان كرد: در صورتي كه بتوانيم با هماهنگي بيشتر و متحدتر در حوزه هاي دندانپزشكي، تجهيزات پزشكي و آزمايشگاهي حركت کنيم اين نمايشگاه قابل رقابت با نمايشگاه هاي مشابه منطقه خواهد بود./انتهاي پيام/