کد خبر:۷۶۳۸۵۳

فینال جام حذفی احتمالا در ورزشگاه مدرن امام رضا

فینال جام حذفی به احتمال قوی این فصل در مشهد مقدس و در استادیوم امام رضا برگزار می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سعید فتاحی رییس کمیته مسابقات چند روز پیش در مصاحبه‌ای به صراحت اعلام کرد که دیدار پایانی جام حذفی این فصل در خرمشهر برگزار نمی‌شود چرا که هوای خرمشهر در زمان برگزاری دیدار پایانی جام حذفی گرم است و این مسئله کیفیت بازی را کاهش می‌دهد.

تصمیم گیری در خصوص مکان برگزاری دیدار پایانی جام حذفی به زودی انجام خواهد شد و شاید سازمان لیگ برتر دراین باره با تیم‌های صعود کننده به بازی پایانی هم صحبتی داشته باشد. اما بر اساس خبر‌های رسیده از فدراسیون فوتبال تمایل سازمان لیگ برتر برای برگزاری این دیدار در استادیوم امام رضای مشهد است.

یکی از دو تیم راه یافته به بازی پایانی جام حذفی تیم داماش گیلانیان است که این روز‌ها به دلیل قضاوت ضعیف داور در بازی پلی آف با نیروی زمینی اعلام کرده در بازی پایانی جام حذفی حاضر نخواهد شد! هر چند قرار است مهدی تاج در روز‌های آتی میزبان مدیران داماش باشد و آن‌ها را از تصمیمی که گرفته اند، منصرف کند.

دیدار پایانی جام حذفی در سال‌های اخیر در استادیوم خرمشهر برگزار می‌شده است. جدا از گرمی هوا کیفیت چمن استادیوم این شهر مورد اعتراض تیم‌های شرکت کننده در بازی پایانی بود و حالا سازمان لیگ برتر تصمیم گرفته هر ساله بازی پایانی جام حذفی را در یک شهر برگزار کند که البته یک تصمیم حرفه‌ای و منطقی است و در خیلی از کشور‌ها اجرایی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار