آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۴۱۹۳

جریمه نقدی برای پدیده، سپاهان، ذوب آهن و پرسپولیس

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم‌های مختلف لیگ برتر صادر کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،  پس از ارائه گزارش از سوی دپارتمان داوران علیه باشگاه پدیده شهر خودرو مبنی بر نشر اکاذیب از طریق مصاحبه و بیان مطلب کذب علیه داوران بعد از دیدار دو تیم پدیده و تراکتورسازی تبریز، کمیته انضباطی طبق ماده 71 مقررات انضباطی باشگاه پدیده شهر خودرو را به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

*دیدار تیم های سایپا و سپاهان اصفهان در هفته بیست و ششم لیگ برتر برگزار و از سوی تماشاگران تیم سپاهان تخلفاتی مبنی بر فحاشی به تیم داوری رخ داد. تیم سپاهان به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

* مسابقه تیم های پرسپولیس تهران و ذوب آهن اصفهان برگزار و از سوی تماشاگران تیم ذوب آهن تخلفاتی مبنی بر فحاشی به تیم مقابل رخ داد. تیم ذوب آهن باید مبلغ 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

تیم پرسپولیس تهران نیز به دلیل فحاشی تماشاگران به داوران و پرتاب بطری آب و اشیا نیز باید 200 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار