کد خبر:۷۶۴۲۴۵

طارق همام در آستانه فسخ قرارداد با استقلال

هافبک عراقی تیم فوتبال استقلال در آستانه جدایی از این باشگاه قرار گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طارق همام هافبک عراقی در ابتدای این فصل به تیم فوتبال استقلال پیوست و قرارداد ۳ ساله امضا کرد، اما با شرایطی که برای این بازیکن رقم خورده وی در آستانه جدایی رسمی قرار گرفته است.

همام که قبل از بازی با الدحیل توسط مجیدی از تیم استقلال کنار گذاشته شده است به دلیل عدم دریافت مطالباتش طی ماه‌های اخیر از مسئولان این باشگاه ناراحت است. این بازیکن که مثل سایر بازیکنان تنها بخشی از قرارداد خود را دریافت کرده در آستانه فسخ قرارداد با این باشگاه است.

به این ترتیب همام اولین بازیکن جدا شده استقلال برای فصل آینده خواهد بود.

تیم فوتبال استقلال روز پنجشنبه آخرین دیدار خود را در ورزشگه آزادی در لیگ برتر برگزار خواهد کرد و آبی پوشان امروز به دلیل مشکلات مالی تمرین نکردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار