آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۴۴۴۰
اظهارنظر وزیر ورزش درباره اشتباهات داوری؛

فدراسیون فوتبال باید اشتباهات داوری را به حداقل برساند

مسعود سلطانی فر، پیش از ظهر امروز در نشستی با مدیران عامل باشگاه های لیگ برتری درباره مشکلات داوری فوتبال ایران نیز به صحبت پرداخت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وزیر ورزش و جوانان که در نشستی با مدیران عامل باشگاه های لیگ برتر در رابطه با مسائل مختلفی از جمله اشتباهات داوری نیز به صحبت پرداخت. مسعود سلطانی فر در اشاره ای به اشتباهات داوری در فوتبال ایران گفت: اشتباهاتی که در دیدارهای مختلف فوتبالی به وجود می آید را می توان اشتباهاتی سهوی دانست. البته فدراسیون فوتبال نیز موظف است تا شرایط مناسبی برای رساندن این اشتباهات به حداقل را مهیا کند.


او ادامه داد: آنچه مسلم است فدراسیون فوتبال باید با تمهیدات لازم زمینه برگزاری خوب  مسابقات را با برخورد با خاطیان از همان هفته اول فراهم کند  و ابزار لازم برای تحقق این مهم نیز در اختیار فدراسیون قرار دارد و هرچند که تأمین نظم و امنیت ورزشگاه‌ها با نیروی انتظامی است اما فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها هم باید در این زمینه در حد وظایف و اختیارات خود موجبات ایجاد یک شرایط مناسب را فراهم آورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار