ستاريان: طرح وقف اموال دانشگاه آزاد يادآور لوايح دوقلو در مجلس ششم است
کد خبر:۷۶۵۴۹
كنفرانس خبري «از مجلس ملي تا مجلس جاسبي» -3

ستاريان: طرح وقف اموال دانشگاه آزاد يادآور لوايح دوقلو در مجلس ششم است

نماينده دفتر تحكيم وحدت تصريح كرد: طرح دوفوريتي وقف اموال دانشگاه آزاد كه در مجلس هشتم به تصويب رسيد به مانند لوايح دوقلويي است كه در مواجهه با خواست ملت، عده‌اي از نمايندگان مجلس ششم سعي داشتند آن را تصويب كنند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حنيف حسين ستاريان در كنفرانس خبري دانشجويي تحت عنوان «از مجلس ملي تا مجلس جاسبي» كه با حضور ديگر تشكل‌هاي دانشجويي از جمله بسيج دانشجويي، اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل سراسر كشور و اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان با حضور اصحاب رسانه امروز در دفتر اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان برگزار شد، گفت: مسئله دانشگاه آزاد از جمله مسائلي است كه در سال هاي اخير به دليل عملكرد بخش مديريتي اين دانشگاه به موضوع مشترك اتحاديه‌هاي دانشجويي تبديل شده است.

وي با اشاره به اينكه به قدري مسائل مربوط به دانشگاه آزاد آشكار است كه در عمل و نظر اتحاديه هاي واقعي دانشجويي را با يكديگر همسو و هم نظر كرده است، افزود: آنچه بين دانشجويان اتحاد بيشتري در راستاي عملكرد دانشگاه آزاد ايجاد كرده، برگزاري جلسات در خصوص دانشگاه آزاد و غيبت مسئولان اين دانشگاه و يا حضور افراد چماق به دست براي به هم ريختن جلسات از سوي كانون هاي سازماندهي شده است.

اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه در جلساتي كه مرتبط با دانشگاه آزاد برگزار شده است، مسئولان اين دانشگاه بحث منطقي را پي گيري نمي‌كردند، گفت: بسيار شاهد بوديم كه جلسات بدون حضور نماينده دانشگاه آزاد برگزار مي‌شد اما در عين حال افرادي براي به هم ريختن جلسات در نشست حضور پيدا مي‌كردند.

نماينده دفتر تحكيم وحدت در اين كنفرانس خبري با تاكيد بر اينكه افرادي كه اين جلسات را به هم مي‌ريختند تبديل به نورچشمي‌ها شده و امتيازاتي براي آنان تعلق گرفته است، خاطرنشان كرد:‌ امروز متاسفانه برخي طرح هاي مجلس از جمله تصويب طرح يك فوريتي در خصوص وقف دانشگاه آزاد بحث برانگيز شده است.

وي بيان داشت: متاسفانه امروز خدماتي كه از سوي دانشگاه آزاد به نمايندگان داده مي‌شود، اين توقع را از سوي دانشگاه آزاد ايجاد كرده است كه نمايندگان نيز براي دانشگاه آزاد خدماتي را ارائه دهند.

مديريت جاسبي در دانشگاه آزاد با علامت سوال بزرگي روبروست

ستاريان با اشاره به اينكه امروز در خصوص رياست قانوني يا غيرقانوني جاسبي صحبت‌هاي زيادي مطرح است، خاطرنشان كرد: در اساسنامه دانشگاه آزاد آمده است كه رياست اين دانشگاه بايد به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي برسد كه طي سال‌هاي طولاني مديريت جاسبي بر اين دانشگاه شاهد تصويب هيچ مصوبه‌اي از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي در زمان هيچ يك از دولتمردان از جمله هاشمي، خاتمي و احمدي‌نژاد نبوده ايم.

نماينده دفتر تحكيم وحدت تاكيد كرد: اينكه فعاليت‌هاي جاسبي قانوني است يا نه، علامت سوال بزرگي دارد و جاي اين سوال باقي است كه چرا به اين موضوع پرداخته نمي‌شود.

اين فعال دانشجويي در ادامه به قضيه موسسه خديجه كبرا اشاره و عنوان كرد: چرا زميني از سازمان بازنشستگي كل كشور به موسسه خديجه كبرا منتقل مي‌شود كه متعلق به جاسبي، همسرش و عباسپور است.

وي ادامه داد: چگونه زمين دو هزار متري در خيابان پاسداران بدون پرداخت اقساط به نام موسسه خديجه كبرا منتقل مي‌شود و زميني كه براي بازنشتسگان كشور بود در فرآيند و پروسه غيرقانوني به نام اين موسسه منتقل مي‌شود.

پول‌هاي باد آورده در انتخابات به نفع افراد و اشخاص خاصي صرف مي‌شود

نماينده دفتر تحكيم وحدت با بيان اينكه اين اقدام پول هاي بادآورده بساري فراهم مي‌كند، اظهار داشت: به همين دليل است كه شاهديم در انتخابات به نفع افراد خاصي از اين پول ها بهره‌برداري مي‌شود.

ستاريان در اين كنفرانس با اشاره به اينكه شاهد حضور دانشگاه آزاد به عنوان نهاد تمام عيار در انتخابات رياست جمهوري دهم بوديم، بيان داشت: در اين انتخابات شاهد حمايت و پشتيباني هاشمي و پسرش مهدي هاشمي در حمايت از فرد خاصي در انتخابات رياست جمهوري بوديم.

وي ادامه داد: آقاي مهدي هاشمي نيز ادعا كرده براي پيگيري مسائل دانشگاه آزاد كشور را به قصد انگليستان ترك كرده است، گفت: به احتمال زياد در حال حاضر مهدي هاشمي زحماتي در راستاي منافع دانشگاه آ‌زاد در انگلستان انجام مي دهد كه نتوانسته تاكنون به كشور بازگردد.

اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه ملت تكليف خود را با برخي اصلاح طلبان كه به دروغ ادعاي اصلاح طلبي داشتند، روشن كرده است، اظهار داشت: ملت اين افراد را طرد كردند.

ستاريان در ادامه با بيان اين مطلب كه امروز وارد مرحله اي سخت تر از مرحله قبل شده‌ايم، افزود:‌بايد امروز با اصولگرايان دروغين تسويه حساب شود چرا كه اين مسئله هزينه‌اي به مراتب بيشتر از قبل را در پي خواهد داشت.

وي گفت: بايد شوراي نگهبان صلاحيت نمايندگاني را كه طرح يك فوريتي در خصوص وقف دانشگاه آزاد را امضا كردند در مرحله بعد مورد توجه بيشتري قرار دهد، گفت: اين طرح كه در مجلس به تصويب رسيد به مانند طرح دوقلويي است كه در مواجهه با خواست ملت، عده‌اي از نمايندگان سعي داشتند آن را پيگيري كنند.

نماينده دفتر تحكيم وحدت اضافه كرد: اسم نمايندگاني كه طرح يك فوريتي در خصوص دانشگاه آزاد را امضا كردند ملحق به نام نمايندگاني خواهد شد كه طرح هاي دوقلو را در مجلس پيگيري كردند.

ستاريان در ادامه با تاكيد بر اينكه وقف دانشگاه آزاد امر مضحكي است افزود:‌ وقف اموال اين دانشگاه به مانند آن است كه وزير كشور بخواهد ساختمان اين وزارتخانه را وقف كند.

وي تاكيد كرد: اين مسئله به قدري خنده‌دار است كه فكر نمي‌كرديم عده‌اي نمايندگان پيگير تصويب اين طرح باشند.

ريشه حل بسياري از مفسده‌هاي مديريتي در كشور در گرو حل مسئله دانشگاه آزاد است

نماينده دفتر تحكيم وحدت با اشاره به اينكه اگر مسئله دانشگاه آزاد حل شود ريشه بسياري از مفسده‌هاي مديريتي در كشور مشخص خواهد شد، گفت: از قوه قضائيه درخواست داريم برخي مصلحت‌انديشي‌هاي نادرست را كنار بگذارند.

دانشجويان از پيگيري مسائل مربوط به دانشگاه آزاد دست بر نمي‌دارند

ستاريان در پايان بيان داشت: شايد پيگيري مفسده‌هاي مديريتي اين دانشگاه را برخي تحت عنوان حسودان دانشگاه آزاد نام ببرند اما دانشجيوان فهيم تر از آن هستند كه با اين عناوين كنار بكشند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار