کد خبر:۷۶۸۱۹۱

ویلموتس دروازه بان استقلال را به تیم ملی دعوت کرد

در آخرین ساعات قبل از آغاز اردوی آماده سازی تیم ملی برای دو بازی دوستانه خردادماه سرمربی جدید ایران از دروازه بان جامانده استقلال از فهرست برای حضور در این اردو دعوت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در شرایطی که مارک ویلموتس برای اولین اردوی آماده سازی تیم ملی از چهار دروازه بان به نام های بیرانوند، مظاهری، عابدزاده و پیام نیازمند دعوت کرده بود با مشکلات به وجود آمده برای یکی از این دروازه بان ها، مرد بلژیکی از دروازه بان آماده و جامانده از این اردو بار دیگر دعوت کرد.


سیدحسین حسینی که در هفته های پایانی فصل به عنوان مرد شماره یک استقلال بازی های خوبی درون دروازه انجام داد و حتی یک بار هم عنوان بهترین بازیکن زمین در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الدحیل را به خود اختصاص داد با این دعوت دوباره طعم ملی پوش شدن بعد از جام ملت های آسیا را چشید.


سیدحسین در آخرین دقایق قبل از آغاز اردو خود را به جمع ملی پوشان رساند تا جامانده سرشناس استقلالی ها از این اردو دوباره پیراهن تیم ملی را برتن کرده و برای رسیدن به پیراهن شماره یک ایران به رقابت با سایر دروازه بان ها بپردازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار