تغيير جالب توجه دفتر کار مهدي کروبي
کد خبر:۷۶۹۷۶
عکس//

تغيير جالب توجه دفتر کار مهدي کروبي

تصاوير موجود از دفتر مهدي کروبي نشان از تغييرات پي‌درپي و قابل تامل تصاوير نصب شده بر ديوار پشت سر وي دارد.
به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از فردا، علي‌اصغر شفيعيان دبير سابق سرويس سياسي ايسنا و عضو ستاد ميرحسين موسوي در وبلاگ خود در مطلبي با عنوان «آقاي کروبي کاسبي نکنيد!» ذيل سه عکس زير توضيحاتي داده است که در نوع خود جالب توجه است.









شفيعيان در وبلاگ خود مي‌نويسد: اين سه عکس را مشاهده فرماييد! از دفتر کار آقاي كروبي است كه مربوط به سه تاريخ متفاوت و در بازه‌ي زماني حدود يک سال است. معمولا پيرمردي به اين سن و سال عکسي که در دفتر خود نصب مي کند را تغيير نمي دهد، مثلا اگر کسي عکس پدرش يا کسي که خيلي او را دوست دارد در دفترش نصب کند يک عمري آن را تغيير نمي دهد.

دبير سابق سرويس سياسي ايسنا در ادامه مي‌افزايد: من اتفاقي تفاوت عكسي که بالاي سر آقاي كروبي در دفترش  را در سال 84 متوجه شدم. تغييرات را ببينيد، جالب است. اولي فقط عکس امام است، بعد امام و آقاي خامنه اي و دست آخر هيچ کدام نيستند.

شفيعيان در انتهاي اين نوشتار مي‌نويسد: امروز البته در دفتر جديد ايشان نمي دانم عکس چه کسي نصب است؟ هر کسي درست حدس بزند يک بليط فينال جام جهاني جايزه مي گيرد!

اهميت اين نوشتار از آن جهت است که شفيعيان خود از فعالان ستاد موسوي بوده و به عنوان يک فعال رسانه‌اي گرايشات صريح اصلاح‌طلبانه دارد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار