انتخاب مقاله استادان دانشگاه تبريز به عنوان چهارمين مقاله پراستناد از ايران در مجلات ISI
کد خبر:۷۷۲۲

انتخاب مقاله استادان دانشگاه تبريز به عنوان چهارمين مقاله پراستناد از ايران در مجلات ISI

بر اساس گزارش رئيس كتابخانه منطقه اي علوم و تكنولوژي، مقاله استادان دانشكده شيمي دانشگاه تبريز به عنوان چهارمين مقاله پراستناد در مجلات ISI در 10 سال گذشته اعلام شد.

به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، عضو هيئت علمي دانشگاه تبريز با اعلام اين مطلب گفت: مقاله مرحوم دكتر نظام الدين دانشور و دكتر داريوش سالاري و اينجانب، از استادان دانشكده شيمي با عنوان «مطالعه حذف ماده رنگزاي اسيد قرمز 14 موجود در آب‌هاي آلوده به روش اكسايش فتوكاتاليزوري» كه در مجله j.photochem photobiol به چاپ رسيده، به عنوان چهارمين مقاله پراستناد شيمي ارائه شده از ايران در مجلات ISI اعلام شده است.

دكتر عليرضا ختائي با بيان اينكه اين مقاله 99 بار مورد استناد قرار رگفته است، افزود: اين آمار از ژانويه 1997 تا سال 2008 ميلادي در موسسه اطلاعات علمي ISI ثبت شده است.

وي با اشاره به اهميت نتايج به دست آمده از اين طرح پژوهشي گفت: اسيد قرمز 14 كه يكي از مواد رنگرزي مورد استفاده در صنايع رنگرزي و نساجي است، به وسيله فرآيندها اكسايش پيشرفته نظير UV/TiO2، UV/ZNO و UV/H2O2 قابل تجزيه است.

دكتر ختائي افزود: با توجه به نتايج به دست آمده مبني بر اثر بازدارندگي اتانل در تجزيه فتوكاناليزوري رنگ اسيد قرمز 14، نقش موثر راديكال‌هاي هيدروكسيل در اين فرآينده به اثبات مي‌رسد.

وي با اشاره به اينكه بر اساس نتايج به دست آمده با انتخاب شرايط بهينه در مدت زمان به نسبت كوتاه 5/7 دقيقه رنگ به طور كامل حذف مي‌شود، اظهار داشت: در اين تحقيق در تجزيه رنگ اسيد قرمز 14 با استفاه از فرآيند UV/H2O2 تاثير پارامترهايي نظير غلظت اوليه رنگ، مقدار پراكسيد هيدروژن، PH و افزودن بي كربنات نيز مورد بررسي قرار گرفته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار