حضور موسوي در جلسه هيئت موسس دانشگاه آزاد!
کد خبر:۷۷۲۷۳
به دعوت هاشمی و اصرار جاسبی صورت گرفت

حضور موسوي در جلسه هيئت موسس دانشگاه آزاد!

موسوی در پاسخ به اعتراض قمی که حضور وی را در جلسه ناقض قانون دانسته بود اعلام کرده است: «من طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی عضو هیئت موسس نیستم، اما به اصرار آقایان و شخص آقای جاسبی به این جلسه آمده ام.»

به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبكه خبر دانشجو»، طي مطلبي در خبرنامه دانشجويان ايران آمده است:

يک روز پس از تجمع دانشجويان در مقابل مجلس و بازگشت نمايندگان از راي خود در خصوص دانشگاه آزاد، رئيس واقعي و ظاهري دانشگاه آزاد در جلسه اي به بازبيني و واکاوي و موضع گيري در خصوص تجمع دانشجويان پرداختند.

روز چهارشنبه 2 تير ماه به دعوت هاشمي رفسنجاني، جلسه هيئت موسس دانشگاه آزاد در دفتر مجمع تشخيص مصلحت برگزار شد.

در اين جلسه به جز اعضاي هيئت موسس، ميرحسين موسوي، محمد هاشمي و ياسر هاشمي نيز دعوت شده بودند.

به نظر مي آيد دعوت از موسوي براي هماهنگي با جريان فتنه و با هدف كسب امتياز در دعواي دانشگاه آزاد و دعوت از خاندان هاشمي براي ايجاد پايگاه و شايد اغتشاشات احتمالي بوده است.

اما نکته حائز اهميت آن است که حجت الاسلام محسن قمي، عضو هيئت موسس دانشگاه آزاد در اين جلسه با استناد به تصميم شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص لغو حضور موسوي در هيئت موسس دانشگاه آزاد، شرکت او را در جلسه مذکور، غير قانوني دانسته است.

جالب آن که هاشمي در حمايت از حضور موسوي و در پاسخ به قمي گفته است:«شما نمي خواهد در اين زمينه سختگيري کنيد.»

موسوي نيز در پاسخ به اعتراض قمي که حضور وي را در جلسه ناقض قانون دانسته بود اعلام کرده است: «من طبق مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي عضو هيئت موسس نيستم، اما به اصرار آقايان و شخص آقاي جاسبي به اين جلسه آمده ام.»

هنوز از تصميمات اين جلسه خبري در دست نيست، اما به نظر مي رسد اين جلسه در پي راه اندازي فتنه جديد حول محور دانشگاه آزاد بوده است.

گويا اپيدمي نقض قانون شوراي عالي انقلاب فرهنگي علاوه بر سرويس گيرندگان مجلسي دانشگاه آزاد، در رئيس واقعي اين دانشگاه نيز رسوخ کرده است.

گفتني است، ارديبهشت امسال در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصميم گرفته شد که موسوي ديگر در هيئت موسس دانشگاه آزاد نباشد که تنها رأي مخالف به عدم حضور وي، از طرف برادر خانم جاسبي يعني عباسپور بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار