کد خبر:۷۷۳۰۶

دکتر جعفر مهراد عضو تيم رتبه بندي دانشگاه هاي برتر جهان شد

دکتر جعفر مهراد، رئيس مرکز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري، از سوي نظام رتبه بندي QS به عنوان يکي از 1300 پژوهشگر براي انتخاب دانشگاه هاي برتر جهان در سال 2010 برگزيده شد.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر جعفر مهراد، رئيس مرکز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري و سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) به عنوان يکي از خبرگان آموزش عالي در رتبه بندي دانشگاه هاي تراز اول جهان از سوي نظام رتبه بندي QS در سال 2010 انتخاب شد.

بر اساس اين گزارش، حميدي فرد، رئيس اداره روابط عمومي و همکاري هاي علمي بين المللي مرکز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري با اشاره به اين که شش شاخص در اين رتبه بندي مورد توجه قرار مي گيرد،گفت: در اين رتبه بندي از حدود 1300 دانشمند جهان از بيش از 80 کشور خواسته مي شود تا بهترين دانشگاه هاي موجود در نقاط جغرافيايي مختلف را شناسايي و زمينه هايي را معرفي کنند که در آن حيطه ها از اطلاعات کافي براي ارزيابي و تعيين جايگاه علمي دانشگاه ها برخوردار باشند.

وي افزود: دکتر جعفر مهراد از جمله 1300 دانشمندي است که Q از وي براي ارزيابي و رتبه بندي دانشگاه هايي که در حوزه علوم انساني و اجتماعي از جايگاه برتري برخوردارند دعوت به عمل آورده است.

حميدي فرد اظهار داشت: از دکتر مهراد درخواست شده است که ده دانشگاه تراز اول ايران را که در حيطه علوم انساني و اجتماعي از موقعيت ممتازي برخوردارند معرفي کند.

رئيس اداره روابط عمومي و همکاري هاي علمي بين المللي مرکز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري ادامه داد: همچنين دکتر مهراد بايد پنجاه دانشگاه معتبر جهان را نيز در به QS معرفي کند.

وي گفت: دکتر مهراد در سال 2009 ميلادي در نشست مالزي که از سوي QS براي کشورهاي آسياي جنوب شرقي به منظور آشنايي دانشگاهها با اين نظام رتبه بندي برگزار شده بود در سخنراني خود پايگاه استنادي جهان اسلام را به متخصصان آموزش عالي کشورهاي جهان معرفي کرد.

گفتني است، رتبه بندي دانشگاه ها و موسسات پژوهشي ايران به تازگي به ISC واگذار شده و ISC با انجام ارزيابي، نتايج رتبه بندي دانشگاه ها و موسسات پژوهشي کشور را در پايان آبان امسال اعلام مي کند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار