
کد خبر:۷۷۳۶۰۵
چند استقلالی قدیمی ممنوعالخروج و ممنوعالمعامله شدند
شرایط باشگاه استقلال هر روز پیچیدهتر میشود. چند مدیر این باشگاه به دلیل بدهی مالیاتی از معامله و ترک کشور منع شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تعدادی از مدیران باشگاه استقلال به علت بدهی مالیاتی این باشگاه از طرف اداره مالیات ممنوع المعامله و ممنوع الخروج اعلام شدهاند. نکته مهمتر آن که حسابهای آنها بسته شده است.
علی فتحاللهزاده، سیدرضا افتخاری، امیرحسین فتحی، اکبر عباسملکی، احمد رسولینژاد، جواد زرینچه، مقداد نجفنژاد و عبدالرضا ساور از جمله افرادی هستند که نام آنها در لیست بدهی مالیاتی دیده شده است. ضمن این که اسامی فوق، فقط بخشی از افرادی هستند که اسم آنها منتشر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.