کد خبر:۷۷۴۷۵۴

کالدرون، فردا روبروی خبرنگاران

گابریل کالدرون جانشین برانکو ایوانکوویچ صبح روز آینده رو در روی اصحاب رسانه می‌نشیند و در مورد اهداف خود خواهد گفت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوانی که در مورد انتخاب جانشین برانکو ایوانکوویچ وجود داشت، گابریل کالدرون ۵۹ ساله پس از مذاکراتی که مدیران باشگاه در ترکیه با او داشتند، این مسئولیت را عهده دار شد.

توافقات نهایی با بازیکن سابق تیم ملی آرژانتین انجام شده و این مربی که چند ساعت از حضورش در ایران می‌گذرد، روز آینده در آکادمی ملی فوتبال برای اولین مرتبه به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس مصاحبه مطبوعاتی برگزار می‌کند.

سرمربی سابق تیم‌های الهلال، الاتحاد، رئال بتیس و ... امروز نیز به تمرین سرخپوشان که زیرنظر کریم باقری و پشت در‌های بسته برگزار می‌شود، می‌رود تا بازیکنانش و شرایط تیمش را برای آشنایی بیشتر قبل از برگزاری مصاحبه، زیر نظر بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار