
کد خبر:۷۷۵۷۶۲
شفر قراردادش را با استقلال یکطرفه فسخ کرد
سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال استقلال قرارداد خود با این باشگاه را به صورت یکطرفه فسخ کرد تا به عضویت باشگاه اماراتی در بیاید.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وینفرد شفر که از باشگاه استقلال به فیفا شکایت کرده است با پیشنهاد جدی باشگاه بنییاس امارات مواجه شده و امروز برای در دست گرفتن سکان مربیگری این تیم وارد امارات شده است.
این مربی آلمانی برای عقد قرارداد با باشگاه اماراتی قرارداد خود با استقلال را به صورت یکطرفه فسخ کرده است تا بتواند با باشگاه اماراتی قرارداد ببندد. البته شفر شکایت از باشگاه استقلال را در فیفا پیگیری میکند ولی مسئولان باشگاه استقلال هم قصد دارند دفاعیات خود را در صورت لزوم به فیفا ارسال کنند.
وینفرد شفر فصل گذشته بعد از شکست استقلال مقابل پدیده از سمت خود برکنار شد و جای خود را به فرهاد مجیدی به صورت موقت داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.