کد خبر:۷۷۵۷۶۹

نشست مسئولان استقلال و استراماچونی برای تعیین تکلیف ۳ بازیکن

آندره‌آ استراماچونی و مسئولان استقلال هفته جاری درباره کنار گذاشتن سه بازیکن تصمیم‌گیری خواهند کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آندره‌آ استراماچونی سرمربی تیم فوتبال استقلال بعد از تمرین صبح امروز (شنبه) آرمین سهرابیان، روح‌الله باقری و رضا کریمی را کنار گذاشت. با توجه به کمبود بازیکن در استقلال، تصمیم استراماچونی ناگهانی بود، اما سرمربی ایتالیایی آبی‌پوشان تصمیم خودش را گرفته است.

قرار است دوشنبه هفته جاری جلسه‌ای بین مسئولان استقلال و استراماچونی در مورد این سه بازیکن برگزار شود تا اگر راهی وجود داشته باشد، آنها به تمرینات بازگردند، در غیر این‌صورت از جمع آبی‌پوشان جدا خواهند شد. این سه بازیکن با استقلال قرارداد دارند و شاید به صورت قرضی راهی تیم‌های دیگری شوند.

تیم استقلال این هفته برای برگزاری اردویی راهی ترکیه خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار