از رابطه با گناهکاران بپرهيزيد!
کد خبر:۷۷۶۹۱
آيت الله مجتبي تهراني:

از رابطه با گناهکاران بپرهيزيد!

بپرهيزيد از مصاحبت با کساني که فرورفتگان در معيصتند و بر حذر باشيد از اينکه مساعدت کنيد کساني را که  مي‌خواهند مرتکب تجاوز به حقوق مشروع ديگران شوند.

يکي از رواياتي که در اين باب وارد شده است روايت صحيحه‌اي است از زين العابدين(صلوات الله عليه) که حضرت فرمودند:

«إِيَّاكُمْ وَ صُحْبَةَ الْعَاصِينَ وَ مَعُونَةَ الظَّالِمِينَ وَ مُجَاوَرَةَ الْفَاسِقِينَ احْذَرُوا فِتْنَتَهُمْ وَ تَبَاعَدُوا مِنْ سَاحَتِهِم»[1]

يعني بپرهيزيد از مصاحبت با کساني که فرورفتگان در معيصتند و بر حذر باشيد از اينکه مساعدت کنيد کساني را که  مي‌خواهند مرتکب تجاوز به حقوق مشروع ديگران شوند (يعني همان سيئه‌اي که تعدي به غير مي‌کند) و بپرهيزيد از اينکه رابطه تنگاتنگ پيدا کنيد با فاسقين (يعني با کساني که حريم الهي را مي شکنند) و بر حذر باشيد از فتنه آنها.

به اين معني که اثر مجاورت و معاونت و مصاحبت با گناهکاران اين است که انسان آلوده مي‌شود و در دام فتنه آنها قرار مي‌گيرد. لذا فاصله بگيريد از اينکه يک چنين روابطي با آنها داشته باشيد.

1- الکافي، ج 8، ص 16

منبع: پايگاه آيت الله مجتبي تهراني.

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار