بلاى همجنس گرائى!
کد خبر:۷۷۷۴۶
مشكلات جنسي جوانان/قسمت پنجم

بلاى همجنس گرائى!

اصولًا طبيعت زن و مرد، آن چنان آفريده شده است كه آرامش و اشباع سالم خود را در علاقه به جنس مخالف (از طريق ازدواج سالم) مى‏بينند، و هرگونه تمايلات جنسى در غير اين صورت، انحراف از طبع سالم انسانى و يك نوع بيمارى روانى است.

وَ لُوطاً إِذْ قالَ لِقَوْمِهِ إِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الْفاحِشَةَ ما سَبَقَكُمْ بِها مِنْ أَحَدٍ مِنَ الْعالَمينَ، أَ إِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجالَ وَ تَقْطَعُونَ السَّبيلَ وَ تَأْتُونَ في‏ ناديكُمُ الْمُنْكَرَ فَما كانَ جَوابَ قَوْمِهِ إِلاَّ أَنْ قالُوا ائْتِنا بِعَذابِ اللَّهِ إِنْ كُنْتَ مِنَ الصَّادِقينَ، قالَ رَبِّ انْصُرْني‏ عَلَى الْقَوْمِ الْمُفْسِدينَ (1)

و لوط را فرستاديم هنگامى كه به قوم خود گفت: «شما عمل بسيار زشتى انجام مى‏دهيد كه هيچ يك از مردم جهان پيش از شما آن را انجام نداده است! آيا شما به سراغ مردان مى‏رويد و راه (تداوم نسل انسان) را قطع مى‏كنيد و در مجلستان اعمال ناپسند انجام مى‏دهيد؟! «اما پاسخ قومش جز اين نبود كه گفتند:» اگر راست مى‏گويى عذاب الهى را براى ما بياور! (لوط) عرض كرد: «پروردگارا! مرا در برابر اين قوم تبهكار يارى فرما!»

«همجنس‏گرائى» چه در ميان مردان باشد (لواط) و چه در ميان زنان (مساحقه) از بدترين انحرافات اخلاقى است، كه سرچشمه مفاسد زيادى در جامعه خواهد بود.

اصولًا طبيعت زن و مرد، آن چنان آفريده شده است كه آرامش و اشباع سالم خود را در علاقه به جنس مخالف (از طريق ازدواج سالم) مى‏بينند، و هرگونه تمايلات جنسى در غير اين صورت، انحراف از طبع سالم انسانى و يك نوع بيمارى روانى است، كه اگر به آن ادامه داده شود، روز به روز تشديد مى‏گردد و نتيجه‏اش بى‏ميلى به «جنس مخالف» و اشباع ناسالم از طريق «جنس موافق» است.

اين گونه روابط نامشروع، در «ارگانيسم بدن انسان» و حتى در سلسله اعصاب و روح، اثرات ويرانگرى دارد: مرد را از يك مرد كامل بودن، و زن را از يك زن كامل بودن، ساقط مى‏كند، به طورى كه چنين زنان و مردان همجنس‏باز، گرفتار ضعف جنسى شديد مى‏شوند، و قادر نيستند پدر و مادر خوبى براى فرزندان آينده خود باشند، و گاه قدرت بر توليد فرزند را به كلى، از دست مى‏دهند.

افراد «همجنس‏گرا» تدريجاً به انزوا و بيگانگى از اجتماع، و سپس بيگانگى از خويشتن، رو مى‏آورند، و گرفتار تضاد پيچيده روانى مى‏شوند، و اگر به اصلاح خويش نپردازند، ممكن است به بيماريهاى جسمى و روانى مختلفى گرفتار شوند.

به همين دليل، و به دلائل اخلاقى و اجتماعى ديگر، اسلام شديداً «همجنس گرائى» را در هر شكل و صورت، تحريم كرده، و براى آن مجازاتى شديد كه گاه به سرحد اعدام مى‏رسد، قرار داده است.

موضوع مهم اين است كه: بى بند و بارى و تنوع‏طلبى بيمارگونه دنياى متمدن مادى، بسيارى از پسران و دختران را به سوى اين انحراف بزرگ مى‏كشاند، نخست پسران را تشويق به لباس‏هاى جلف و زنانه و خودآرائى مخصوص، و دختران را به لباس‏هاى پسرانه دعوت مى‏كند، و از اينجا انحراف و همجنس گرائى شروع مى‏شود تا جائى كه به وقيح‏ترين اعمال در اين زمينه، شكل قانونى مى‏دهند و از هرگونه پيگرد و مجازات بركنار مى‏دانند كه قلم از شرح و وصف آن شرم دارد.

1- لوط/28 ،30،29

2- تفسير نمونه، ج‏16.

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار