آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۶۵۶

واکنش فتح الله زاده به تجمع هواداران استقلال مقابل باشگاه

مدیرعامل سابق استقلال گفت: این چه حرفی است؟ یعنی من فتح‌ا...زاده اینقدر وضعم خوب است كه هر روز به هوادار پول بدهم كه جلوی باشگاه تجمع كنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته تعدادی از طرفداران استقلال مقابل این باشگاه تجمع كردند و بعد از شعار دادن علیه مدیریت آنها، علی فتح‌ا...زاده مدیرعامل سابق استقلال را تشویق كردند و از وزارت ورزش خواستند او را برگرداند. تشویق‌های مكرر فتح‌ا...زاده باعث شده تا شایعه زیاد درست شود. مدیرعامل سابق استقلال اما در واكنش به این شایعات و بعضی اظهارات می‌گوید: این چه حرفی است؟ یعنی من فتح‌ا...زاده اینقدر وضعم خوب است كه هر روز به هوادار پول بدهم كه جلوی باشگاه تجمع كنند؟ او با خنده ادامه می‌دهد: من اگر اینقدر پول داشتم كه باشگاه را می‌خریدم. این چه صحبتی است كه بعضی‌ها می‌كنند؟ به نظر من چنین چیزهایی بیشتر توهین به هوادار استقلال است. آنها طرفدار باشگاه هستند. با قلب شان باشگاه را دوست دارند. از ما هم خاطرات خوبی داشته‌اند. به همین خاطر می‌آیند و تشویق می‌كنند. این درست نیست كه بخواهند به هوادار توهین كنند.

فتح‌ا...زاده درباره مشكلاتی كه بعد از جدایی از استقلال برایش به وجود آمد می‌گوید: متاسفانه برای من پرونده‌ای درست كردند كه چهار سال رفتم دادگاه و برگشتم. آخرش هم مشخص شد بنده تخلفی نكرده بودم. البته این دادگاه رفتن من باعث شد خدا را شكر بعضی‌ها هر كاری دوست دارند در استقلال بكنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۷
مگه خودت از خودت تغریف کنی.
0
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰
منمن‌فتح‌الله‌عاشق‌پست‌به‌من‌هم‌باید‌یک‌پست‌بدهید‌حتی‌شده‌ریس‌درب‌وردی
0
2
پربازدیدترین آخرین اخبار