آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۸۵۹۲

سیستم‌های تاکتیکی مدنظر کالدرون مشخص شدند

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس سیستم‌های مدنظرش را در این تیم مشخص کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تمرینات پرسپولیس در حالی در محل اردوی این تیم در ترکیه پیگیری می‌شود که گابریل کالدرون از فشار تمرینات بدنسازی کاسته و کار وارد مرحله تاکتیکی شده است.

با شروع تمرینات تاکتیکی، بازیکنان پرسپولیس بیشتر با تفکرات سرمربی آرژانتینی آشنا شده‌اند. نکته قابل توجه اینکه کالدرون اصلاً تمایلی ندارد که تیمش با سیستم زمان برانکو که ۲-۴-۴ لوزی شکل بود، بازی کند و سه سیستم متفاوت را در تمرینات به کار گرفته است. سیستم‌های ۳-۴-۳، ۳-۳-۴ و ۲-۵-۳ در اردویی که سرخپوشان پشت‌سر می‌گذارند از سوی کادرفنی جدید این تیم به کار گرفته شده است که نشان می‌دهد کالدرون به دفاع سه نفره علاقه خاصی دارد.

اگر قرار باشد پرسپولیس با سه دفاع بازی کند آن وقت رقابت سیدجلال حسینی، شجاع خلیل‌زاده، محمدحسین کنعانی‌زادگان و محمد انصاری جالب توجه خواهد بود، چرا که یک نفر از آن‌ها قطعاً نیمکت‌نشین خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار