آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۸۶۳۹

هشدار ایکاردی به یوونتوس؛ زودتر اقدام کنید

مائورو ایکاردی از یوونتوس خواسته زودتر برای انتقال وی به تورین اقدام کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، داستان شش ساله حضور ایکاردی در اینتر به پایان رسیده و امیدهای این ستاره 26 ساله و آرژانتینی برای ماندن در سن سیرو بعد از اعلام رسمی پپ ماروتا مبنی بر قرار گرفتن در لیست فروش اینتر به ناامیدی تبدیل شد. با توجه به اینکه ایکاردی قصد دارد فصل بعد در ایتالیا مانده و در سری آ بازی کند، یوونتوس و ناپولی مهم ترین مشتریان این مهاجم گلزن هستند و خود مائوریتو ترجیح می دهد فصل بعد در تورین بازی کند.

اما امروز اسپورت مدیاست مدعی شد ایکاردی به مدیران یوونتوس هشدار داده زودتر برای خرید وی اقدام کنند وگرنه مذاکرات واندا نارا با ناپولی آغاز شده و وی راهی سن پائولو خواهد شد.

ایکاردی تنها تا 10 آگوست به یوونتوس فرصت داده تا برای خرید وی اقدام کند وگرنه ناپولی مقصد بعدی او خواهد بود. چندی قبل جلسه ای بین فابیو پاراتیچی، مدیر یوونتوس با واندا نارا برای انتقال ایکاردی به یوونتوس برگزار شد اما اخیرا اتفاق جدیدی در این خصوص رخ نداده است.

رئیس باشگاه ناپولی چند روز قبل علنا از تمایل این باشگاه به خرید ایکاردی سخن گفت و ممکن است در صورت تعلل یوونتوس، این انتقال در ماه آینده نهایی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار