کد خبر:۷۷۹۲۷۲

احتمال حضور وزیر ورزش درمراسم معارفه علیرضا دبیر

باشگاه‌های پرسپولیس، سپاهان، ذوب آهن، سایپا و سپیدرود رشت در فصل جدید سوپر لیگ شطرنج حضور خواهند داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمداسد مسجدی، درباره زمان برگزاری مراسم معارفه علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی، اظهار کرد: بزودی و در هفته جاری مراسم معارفه علیرضا دبیر برگزار می‌شود تا هر چه سریعتر امور فدراسیون را بر عهده بگیرد. دبیر فدراسیون کشتی افزود: مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش نیز قصد دارد از خانه کشتی بازدید داشته باشد و به احتمال فراوان وی نیز در مراسم معارفه علیرضا دبیر حاضر می‌شود.

وی با بیان اینکه در صورت حضور وزیر ورزش در مراسم معارفه، بهروز نعمتی سرپرست سابق فدراسیون نیز قطعا در این مراسم حاضر خواهد بود، گفت: بدنبال این هستیم جدا از مراسم تودیع و معارفه مراسم تجلیل از بهروز نعمتی برگزار کنیم تا از زحمات وی طی مدت سرپرستی قدردانی شود.

مسجدی در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان دبیر فدراسیون به کار خود دادامه می‌دهد یا خیر، خاطرنشان کرد: تمامی تغییرات به نظر علیرضا دبیر بستگی دارد. اگر او از من بخواهد به کارم ادامه بدهم قطعا این کار را انجام خواهم داد و هر کمکی از دستم بربیاید دریغ نخواهم کرد. دبیر فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال که آیا علیرضا دبیر از سفر زیارتی به کربلای معلی به ایران بازگشته یا خیر، گفت: من مرتب با او در تماس هستم، اما نمی‌دانم از کربلا به ایران بازگشته یا خیر.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار