برگزاري دومين جشنواره ورزشي پرستاران كشور در لاهيجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۱

برگزاري دومين جشنواره ورزشي پرستاران كشور در لاهيجان

دومين جشنواره ورزشي پرستاران كشور از تاريخ 19مردادماه به مدت شش روز در شهرستان لاهيجان در حال برگزاري است. 

به گزارش گروه ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، در دومين جشنواره ورزشي پرستاران كشور كه از سوي معاونت فرهنگي، رفاهي و اجتماعي سازمان نظام پرستاري و با همكاري هيئت مديره نظام پرستاري لاهيجان و دانشگاه آزاد اسلامي واحد لاهيجان در حال برگزاري است، بيش از 300 نفر از پرستاران ورزشكار زن و مرد از سراسر كشور در رشته هاي فوتسال، تنيس روي ميز، شطرنج، شنا و فوتبال با يكديگر رقابت مي كنند.

بر پايه اين گزارش، در نخستين روز رقابت هاي رشته فوتسال ويژه آقايان، پرستاران ورزشكار تيم هاي ايلام، جهرم، اراك، ملاير و اردبيل در مقابل حريفان خود به برتري رسيدند.

همچنين در رقابت هاي رشته واليبال خانم‌ها نيز پرستاران ورزشكار تيم هاي سمنان، تهران، لاهيجان، كاشان، شيراز، قزوين، تبريز و آستارا با هم به رقابت پرداختند كه از ميان آنان تيم هاي تهران، لاهيجان، شيراز و تبريز به برتري دست يافتند.

بنا بر اين گزارش، در دومين روز اين جشنواره نيز در رقابت هاي رشته فوتسال، تيم اراك 6 بر 3 مقابل گرگان پيروز شد، لاهيجان نيز با نتيجه 6 بر 3 برابر گناباد به برتري رسيد و تيم هاي اردبيل و ايلام نيز به تساوي 3 - 3 رضايت دادند.

بر اين اساس، در ادامه اين رقابت ها در رشته فوتسال، تيم اراك به مصاف ايلام رفت و 5 بر 2 به پيروزي دست يافت، گناباد 4 بر 2 مقابل ملاير به برتري رسيد و لاهيجان نيز 3 بر 2 تيم رفسنجان را شكست داد و به برتري دست يافت.

خاطرنشان مي شود، در رقابت هاي رشته واليبال خانم ها نيز پرستاران ورزشكار تيم هاي شيراز و سمنان، كاشان و آستارا، قزوين و تهران و تبريز و لاهيجان به مصاف يكديگر رفتند كه از ميان آنها تيم هاي شيراز، كاشان، تهران و تبريز به برتري دست يافتند.

لازم به ذكر است، دومين جشنواره ورزشي پرستاران كشور به مدت شش روز در لاهيجان ادامه دارد و 24 مرداد ماه با معرفي تيم هاي برتر به كار خود پايان خواهد داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار