کد خبر:۷۸۴۳۳۰

درخشش ملی پوشان شهرخورو در تورنمنت کافا

دو بازیکن جوان تیم شهرخودرو با لباس تیم ملی در تورنمنت کافا حضور دارند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی باشگاه فرهنگی‌ورزشی شهرخودرو خراسان، احمدرضا جلالی و علیرضا اسدآبادی، دو بازیکن جوان تیم شهرخودرو با لباس تیم ملی جوانان کشورمان در تورنمنت کافا در تاجیکستان حضور دارند و تاکنون با عملکرد درخشان خود از ارکان موفقیت تیم سیروس پورموسوی، سرمربی تیم ملی جوانان ایران بوده‌اند.

جلالی و اسدآبادی در هر ۲ مصاف ایران در این تورنمنت، مقابل ازبکستان و ترکمنستان فیکس بودند. نکته جالب توجه اینکه در طول این ۱۸۰ دقیقه، تیم جوانان ایران موفق به ثبت کلین‌شیت شده که نشان از عملکرد خوب و بی‌نقص خط دفاعی این تیم دارد.

بازیکنان شهرخودرویی و فیکس تیم ملی جوانان تاکنون در این رقابت‌ها در مجموع ۳ پاس گل داده‌اند. اسدآبادی، دفاع راست تیم ملی و شهرخودرو، در تورنمنا کافا ۲ پاس گل به هم‌بازیانش داده‌است.

تیم ملی جوانان کشورمان عصر امروز به مصاف افغانستان خواهدرفت و در ادامه این رقابت‌ها در روز آخر، به مصاف میزبان مسابقات، تاجیکستان خواهدرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار