داروهاي تقلبي بيشتر در حوزه داروهاي لاغري و تقويتي هستند
کد خبر:۷۸۴۶۵
مدير نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشكي ايران:

داروهاي تقلبي بيشتر در حوزه داروهاي لاغري و تقويتي هستند

مدير نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: بيشترين داروهاي تقلبي و قاچاق را حوزه داروهاي لاغري، تقويت كننده‌ها و همچنين داروهاي جنسي تشكيل مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر مهران ملايي در حاشيه امحاي پنج تن داروي تقلبي در دانشگاه علوم پزشكي ايران در جمع خبرنگاران گفت: 10 تا 30 درصد داروها در كشورهاي مختلف، داروهاي قاچاق هستند.

وي بيان داشت: اين رقم در كشور ما بين 5 تا 10 درصد است كه علاوه بر صدمات اقتصادي، آسيب هاي زيادي را به جان انسان ها وارد مي سازد.

مدير نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشكي ايران اظهار داشت: از اول سال جاري حدود پنج تن داروي غير مجاز و تقلبي توسط كارشناسان و نيروي انتظامي از مراكز غير مجاز دارويي و عطاري ها كشف شده است.

ملايي اظهار داشت: بايد اين فعاليت ها براي جلوگيري از قاچاق دارو افزايش يابد.

وي تصريح كرد: مردم بايد بدانند كه اين داروها حتي اگر اثرات اوليه داشته باشد، عوارض بسياري را ايجاد مي كنند.

مدير نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشكي ايران ادامه داد: آمار دقيقي از افرادي كه به دليل مصرف داروي تقلبي جان خود را از دست مي دهند، وجود ندارد، اما با مراجعه به بيمارستان ها مي توان افراد مسموم شده دارويي را مشاهده كرد.

ملايي يادآور شد: طي يك هفته گذشته با نظارت هاي مداوم دانشگاه علوم پزشكي ايران - كه با همكاري دانشگاه علوم پزشكي تهران و دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي صورت گرفت - و تعزيرات حكومتي، نظارتي كامل بر داروخانه ها و عطاري ها ايجاد شده است.

وي خاطرنشان كرد: اين مراكز تحت بازرسي و نظارت كامل قرار مي گيرند و روزانه بيش از 6 تا 10 گروه جهت نظارت بر مراكز دارويي و عطاري هاي سطح تهران اعزام مي شوند.

مدير نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشكي ايران دليل اصلي قاچاق دارو را گسترده بودن مرزهاي دريايي و زميني خواند و گفت: اكثر داروهاي قاچاق مربوط به لاغري، تقويت كننده و يا جنسي هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار