مصاحبه هائي كه بعد از مرگ منتشر مي شوند
به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبكه خبر دانشجو»، در آخرين بروزرساني وبلاگ بسيج جهاني آمده است:
روز گذشته علامه فضل الله دارفاني را وداع گفت .
برخي مواضع سياسي و مذهبي علامه فضل الله باعث بروز تنش هايي در محافل ديني و سياسي شده بود که اين نوشتار درپي پرداختن به اين مسائل نيست.
سايت جرس منتسب به عطاء الله مهاجراني و محسن کديور دو ابازر ميرحسين مصاحبه اي منتشر نشده از ايشان را در خروجي خود قرار داده است که جاي جاي اين مصاحبه در حمايت از اصلاح طلبان و هتک رهبر معظم انقلاب است .
در قسمتي از اين مصاحبه به نقل از علامه فضل الله اصل فقاهت آيت الله خامنه اي زير سوال رفته است !!!
جداي از اين که اين مصاحبه تا چه اندازه صحت داشته باشد بايد به چند نکته توجه داشته باشيم :
اصلاح طلبان تا ديروز و در قضيه آقاي صانعي از اين که اشخاصي حقيقي و حقوقي مرجعيت يک نفر را زير سوال ببرند شاکي بودند اگر چه اين شخصيت حقوقي جامعه مدرسين حوزه علميه قم باشد. يکي از اصلاح طلبان مي گفت مرجعيت صانعي را مگر اينان امضا کرده اند که اينان نيز از وي سلب کنند؟!
نکته ديگر آن که زماني که اجتهاد آيت الله خامنه اي را امام خميني مورد تائيد قرار داده است چگونه به يک سند غير معتبري که در اصل صحت آن شائبه هاي فراواني وجود دارد استناد مي شود!
نکته سوم آن که چرا اصلاح طلباني که در قيد و بند اخلاق رسانه اي نيستند مصاحبه هاي مهم را بعد از فوت اين اشخاص منتشر مي کنند؟ چرا زماني که علامه فضل الله در قيد حيات بود اين مصاحبه منتشر نشد؟
ديگر دست آن مرحوم از اين دنيا کوتاه است و نمي تواند لاطائلاتي که به ايشان منتسب مي شود تائيد يا تکذيب کند ، اصلاح طلبان اين سيستم را روي افکار امام خميني هم پياده کرده و جواب نگرفته اند.
امام در وصيت نامه خود راه را بر اين زرنگ بازي ها بعد از وفاتشان بست تا عده اي فردا روزي پيدا نشوند تا مدعي شوند با امام بوديم و ايشان اين حرف را زد و الي آخر.
امروز که اصلاح طلبان نتوانسته اند در مورد امام توطئه خود را جامه عمل بپوشانند در فکر آن هستند که سخناني را به انسان هاي وجيه و معتبر منتسب کنند.
و نکته چهارم که مهمتر از نکات قبلي است؛
در حاشيه مراسم رونمايي از دانشنامه جهان اسلام که آذر ماه سال گذشته و در اوج فعاليت جريان ساختارشکن در لبنان رونمايي شد، از سوي هيئت ايراني ديداري با علامه فضلالله صورت گرفت و در آن ديدار ايشان به ارائه ديدگاههاي خود درباره ايران و رهبري انقلاب اسلامي پرداختند.
در آن ديدار ايشان گفته بود: « بنده يکي از ويژگيهاي مهم حضرت آيتالله خامنهاي را به روز بودن و درک پوياي ايشان از امور ميدانم و انتشار دانشنامه جهان اسلام که رياست عاليه آن با سماحةالقائد (مقام معظم رهبري) است از دورانديشي ايشان حکايت دارد.»
علامه فضلالله با اشاره به انتشار دانشنامه جهان اسلام افزوده بود: ايران مرکز توليد فکر و فرهنگ بوده و هست و جا دارد آثار فرهنگي که در ايران تهيه و منتشر ميشود، به ديگر زبانها برگردانده شود و در دسترس همه قرار گيرد. ترجمه عربي دانشنامه جهان اسلام نيز، کار سترگ و قابل تقديري است.
ايشان در پايان تاکيد کرده بودند که: يکي از ويژگي هاي آيت الله خامنه اي اين است که مرجعي آشنا با پيچيدگي هاي محيط اجتماعي هستند و مدل برخورد ايشان با مسائل اجتماعي براي همه علماي مسلمان و مصلحان ديني الگو است.
حال با وجود مصاحبه هايي که در زمان حيات آن مرحوم منتشر شده اند چگونه اصلاح طلبان اين گونه زمين و زمان را به هم مي دوزند جاي تعجب دارد!/انتهاي پيام/